Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

Lentohinnat EY - Etihad Airways


Mukavan matkustamisen ei tarvitse olla kallista.

Etihad Airways Logotype

Maailman johtava lentoyhtiö

Kun Etihad Airways perustettiin vuonna 2003, tavoitteena oli luoda yksi maailman parhaista lentoyhtiöistä. Etihad Airways on pääsemässä tavoitteeseensa, sillä se on muun muassa nimetty ”Maailman johtavaksi lentoyhtiöksi” neljänä peräkkäisenä vuonna (2009, 2010,2011,2012).

Tämän ilmailualan ”Oscar-palkinnon” Etihad Airways on ansainnut inspiroivalla palvelullaan ja modernilla laivastollaan, jonka keski-ikä on vain 4 vuotta.

30kg matkatavaraa maksutta

Etihad Airwaysin suosituin, ja ehkä myös helpoin palvelu, on jopa 30kg matkatavaran kuljettaminen veloituksetta. Tämä koskee myös lapsia (30kg matkatavaraa ei koske lentoja jotka operoi Air Berlin).

Palvelu lennolla

Voit valita jopa kolmen lämpimän aterian väliltä. Mukavat istuimet liikuteltavilla pää- ja jalkanojilla, sekä suuret tyynyt ovat tärkeitä mukavuuksia pitkien lentojen aikana.

Nauti valikoiduista viineistä ja coktaileista (maksutta). Yölennoilla matkustajille jaetaan toalettilaukut.

Viihde lennolla

Voit valita yli 650 tunnin edestä viihdettä, ja istuimesi edessä on yksi ilmailualan suurimmista näytöistä (10.4 tuumainen kosketusnäyttö).

Valitse suosikkisi uusimpien Hollywood- tai Bollywood-elokuvien, TV-sarjojen, musiikin tai interaktiivisten pelien joukosta.

Istuimessasi on myös pistoke, jossa voit ladata vaikka kannettavan tietokoneesi tai iPodin.

Lapset lennolla

Tarjolla on myös laaja valikoima lasten elokuvia, TV-sarjoja ja pelejä. Lapset voivat nauttia myös erityisestä lasten menusta (tilattava varausvaiheessa tai viimeistään 48h ennen lähtöä).

Faktaa:

Etihad Airways on Arabiemiraattien kansallinen lentoyhtiö, jonka kotipaikka on Abu Dhabi. Tänä päivänä Etihad Airways lentää yli 80 kohteeseen 70 modernilla lentokoneella.

Täältä löydät juuri nyt edullisimmat EY - Etihad Airways lennot. Olemme toimineet markkinoilla vuodesta 2000 ja olemme nykyisin Pohjoismaiden johtavia nettimatkatoimistoja. Haluamme asiakkaidemme pystyvän aina varaamaan matkan luottavaisin mielin ja pyrimme aina olemaan ensimmäinen vaihtoehto matkatoimiston valinnassa. Kiiruhda varaamaan EY - Etihad Airways lennot meiltä jo tänään!

Lentoyhtiön Etihad Airways tarjouksia

Header
Subject
Body
Footer