Pandemian vuoksi ilmailuala on vaikeassa tilanteessa, jossa lentoja perutaan paljon ja maksupalautuksia on jonossa. Jos haluat muuttaa lentovaraustasi tai perua sen, otamme yhteyttä lentoyhtiöön puolestasi. Muistathan kuitenkin, että lentoyhtiöiden säännöt vaihtelevat, emmekä voi taata, että lentoyhtiö, jolla matkustat, pystyy toteuttamaan pyyntösi. Voit olla varma, että teemme parhaamme tukeaksemme sinua tässä haastavassa tilanteessa.

Lue lisää manuaalisen käsittelyn maksustamme täältä.

Käsittelemme kaikki palautukset ja muutospyynnöt saapumisjärjestyksessä. Odotettavissa oleva käsittelyaika on pandemian ja kasvaneen volyymin vuoksi tavallista pidempi. Teemme parhaamme auttaaksemme sinua mahdollisimman nopeasti.

Miten pidätte minut ajan tasalla tapauksen etenemisestä?

Saat sähköpostiviestin, kun muutos tai hyvitys on käsitelty. Pyydämme sinua odottamaan näitä sähköpostitse lähetettäviä lisätietoja ennen kuin otat meihin yhteyttä. Muistathan, että voit tarkistaa hyvityksen tilan kirjautumalla sisään Omat varaukset ‑painikkeella, joka on sivustomme oikeassa yläkulmassa, tai klikkaamalla tästä.

Kirjaudu sisään Facebookin tai Googlen, jos teit varauksen linkitetyllä sähköpostitililläsi, tai anna tilausnumerosi ja varauksen yhteydessä käyttämäsi sähköpostiosoite.