Käsittelemme kaikki tapaukset saapumisjärjestyksessä, ja ilmoitamme sinulle heti, kun meillä on kerrottavaa tapauksestasi. Joidenkin pyyntöjen käsittelyajat joidenkin lentoyhtiöiden kanssa ovat tällä hetkellä arviolta vähintään 6–8 viikkoa, jos ne eivät koske lähitulevaisuudessa olevaa lentoa. 

Lentoyhtiöiden viivästyksistä riippuen hyvitysmaksun saamiseen voi kulua 2–8 viikkoa tai äärimmäisissä tapauksissa jopa kauemminkin. Lue tämä ennen kuin otat meihin yhteyttä: Suosittelemme tarkistamaan lentojesi tilan suoraan lentoyhtiön verkkosivuilta ennen kuin otat yhteyttä meihin. Tarkista myös lentoyhtiön sivustolta, maksaako se hyvityksiä tai salliiko se muutoksia, koska jotkin lentoyhtiöt ovat lakanneet tarjoamasta käteishyvityksiä perutuista lennoista. Sen sijaan ne tarjoavat esimerkiksi vouchereita tai mahdollisuutta muuttaa lentoa. 

uomaathan, että odotusajat voivat olla normaalia pidempiä. Jos sinulla on aktiivinen asiakaspalvelupyyntö, pyydämme sinua olemaan soittamatta tai lähettämättä sähköpostia uudelleen, koska se vain pidentää jonojamme. Voit joka tapauksessa myös kääntyä lentoyhtiön puoleen pyytääksesi apua. Heillä on velvollisuus auttaa sinua, jos he ovat peruneet lentosi, vaikka olisit ostanut lippusi matkatoimiston kautta. 

Varauksesi peruutuksista: Jos et ole saanut meiltä lennon peruutussähköpostia 72 tuntia ennen lähtöä etkä halua matkustaa lipullasi, peru lippusi ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön.