Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

Erityisehdot - Lentolipun Ostaminen


 

Muutokset ja peruutukset

Muutokset tai peruutukset eivät ole sallittuja. Peruutetusta varauksesta ei suoriteta takaisinmaksua lipunkirjoituksen jälkeen.

 

Hintamuutokset

Lentohintojen, verojen tai valuuttakurssien äkillinen muutos saattaa aiheuttaa sen, että asiakkaalle vahvistettu lentohinta muuttuu lipunkirjoituksen yhteydessä. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

 

Lentolippusäännökset

Lentoyhtiöt voivat muuttaa lippuehtoja ilman varoitusta. Tällaisessa tapauksessa esim. alustavasti varattua lentovarausta ei pystytä toimittamaan alun perin sovitulla hinnalla. Varausvahvistuksessa on mainittuna lentolippusi hintaan sisältyvä matkatavaramäärä. Mikäli matkatavaran määrää ei ole ilmoitettu ole hyvä ja varmista se joko meiltä tai suoraan lentoyhtiö(i)ltä.

 

Lentolipun käyttämättä jättäminen

Mikäli matkustaja jättää käyttämättä kokonaan tai osittain varaamansa lentolipun eikä ilmoita siitä todistettavasti Seat24-matkatoimistolle viimeistään 48 tuntia ennen lennon lähtöä, ei hänellä ole oikeutta lentolipusta maksamansa hinnan palautukseen.

 

Lentokentän tai lentoaikataulun vaihtuminen

Mikäli lentoyhtiö muuttaa lentojaan matkakohteessa lentokentältä toiselle, saattaa matkustajalle aiheutua ylimääräisiä kustannuksia. Lentoaikataulun muutoksista ilmoitamme sähköpostitse   varausvaiheessa annettuun osoitteeseen. Seat24 ei vastaa muutoksista johtuvista ylimääräisistä kustannuksista. Asiakkaan velvollisuus on tarkistaa lentoaikataulut 48 tuntia ennen lentomatkan alkamista osoitteesta www.tripcase.com ja tarvittaessa käännyttävä suoraan lentoyhtiön puoleen.

 

Force majeure

Emme ole vastuussa ylimääräisistä kustannuksista tai matkan peruuntumisesta kokonaan luonnonkatastrofin, sotatilan, lakon, lentoyhtiön konkurssin tai muun ylivoimaisen esteen (force majeure) vuoksi.

Header
Subject
Body
Footer