Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

Matkustaminen lasten kanssa Lufhansalla

Lufthansa

Lasten kanssa matkustaminen

Etukäteissuunnittelu voi olla tarpeen lasten kanssa matkustettaessa. Lapsiperheille Lufhansa suosittelee iltalentoja, sillä ne helpottavat unirytmissä pysymistä ja lapset voivat levätä lennon aikana.

Sylilapsen kanssa matkustaminen
Lufthansan mannerten välisillä lennoilla on mahdollista saada vauvankoppa veloituksetta. Tämä on tarkoitettu alle 6kk ikäisille vauvoille. Huomioithan kuitenkin että vauvankoppia on saatavilla rajoitetusti. Muistathan ilmoittaa matkaa varatessasi, että matkustat sylivauvan kanssa.

Lufthansan henkilökunta tekee kaikkensa, jotta lapsesi matka sujuisi mahdollisimman mukavasti. Kaikilla lennoilla on tarjolla vauvan ruokaa sekä mahdollisuus lämmittää ruoka tai täyttää lasten vesipullo. Vaipanvaihtopöytä löytyy kaikilta lennoilta.

Matkustaminen pikkulasten kanssa.
Yli 18kg painavien lasten kanssa ei tarvita erityisvalmistautumista lennolle kunhan muistaa kiinnittää turvavyön oikeaoppisesti.

Mannerten välisillä lennoilla on paljon viihdevaihtoehtoja lapsille. Lapsi voi valita piirrettyjen, videopelien tai elokuvien väliltä. Ruokailun jälkeen Lufhansa tarjoaa lisää aktiviteettejä lapsille, kuten piirrustuslehtiön ja värikynät, nukkeja, palapelejä, pelikortteja ja paljon muuta hauskaa.

Yksin matkustavat lapset
Lufthansalla matkustaa vuosittain yli 65 000 yksin matkustavaa lasta. Lufhansan henkilökunta on erityisesti koulutettu avustamaan ja huolehtimaan, että yksin matkustava lapsi on hyvissä käsissä koko matkan ajan.

Yksin matkustavat 5-12 vuotiaat lapset voivat matkustaa ainoastaan erikseen järjestettävällä Lufthansan opastuksella ja avustuksella. Myös 12-17 vuotiaat lapset voivat saada erityisopastusta vanhempien toiveesta.

Ennen matkaa on erittäin tärkeää että yksin matkustavalle lapselle selvennetään koko matkan kulku ja kerrotaan mitä yksin matkustaminen tarkoittaa. Yksin matkustava lapsi saa keltaisen olkalaukun, jota lapsen tulee kantaa näkyvillä koko matkan ajan. Laukussa tulee olla kaikki tärkeät matkustudokumentit tallessa ja saatavilla.

Header
Subject
Body
Footer