Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

Lentoyhtiöt

Seat24 tekee yhteistyötä maailman johtavien lentoyhtiöiden, autonvuokrausyritysten ja hotellien kanssa. Yhteistyön ansiosta valikoima on laaja ja pystymme tarjoamaan markkinoiden kilpailukykyisimpiin kuuluvia hintoja. Jos lentoyhtiö on liian kallis, meillä on satoja muita tarjolla – kirjaimellisesti. Olemme matkustajien, emme tietyn lentoyhtiön palveluksessa.

Jotta voisit luottaa meihin matkatoimistona, meillä on IATA-oikeudet. IATA on kansainvälinen organisaatio, joka päättää matkatoimistojen standardeista tarkoituksena varmistaa matkatoimistojen laatu mitä tulee henkilöstön osaamiseen sekä yrityksen rahoitustilanteeseen. Tällä tavoin voit olla varma, että varaat lentosi yhtiöltä, jonka pyrkimyksiin kuuluvat korkea laatu ja pitkän tähtäimen toiminta. Luotamme lentoyhtiöihin, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ja Sinä voit luottaa meihin!

Olemme myös jäsenenä Ruotsin matkatoimistoyhdistys SRF:ssä (Svenska resebyrå- och arrangörsföreningen ). SRF:n jäseniksi pääsevät vain vakaalla taloudellisella pohjalla olevat matkatoimistot, joilla on kokenut ja osaava henkilöstö. Eräänä vaatimuksena jäsenyyteen on se, että matkatoimisto on asettanut matkatakuun valtion hankintatoimistolle (kammarkollegiet) matkustajien oikeuksien turvaamiseksi. Matkatakuu koskee vain pakettimatkoja.

Kun tiedät minne haluat matkustaa, voit helposti varata matkan ja maksaa sen Internetissä. Helpoin tapa löytää matkakohteemme on tehdä kohdehakuja sivustomme hakutoiminnon avulla. Voit myös halutessasi hakea tietyn lentoyhtiön lentoja. Samalla voit yhtä helposti etsiä hotelleja ja vuokra-auton.

Alla näet osan niistä lentoyhtiöistä, joiden lentolippuja myymme. Saat lisätietoja lentoyhtiöstä napsauttamalla sen nimeä.

Header
Subject
Body
Footer