Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

Parhaat lentohinnat

KLM

KLM

KLM AIR FRANCE on maailman suurin lentoyhtiö liikevaihtonsa puolesta. KLM AIR FRANCE on suurin eurooppalainen lentoyhtiö, joka lentää Aasiaan (53 lentoa viikossa Kiinaan), Lähi-Itään, Afrikkaan ja Etelä-Amerikkaan.

Matkustajat voivat nyt valita vapaammin heille sopivan lennon johonkin yhtiön 248 kohteesta: voit lentää menomatkan KLM:llä ja paluumatkan AIR FRANCElla tai päinvastoin. Paris-Charles de Gaullen ja Amsterdam-Schipholin lentokentät ovat Euroopan ylivoimaisesti vilkkaimmat. AIR FRANCE ja KLM tarjoavat yhdessä 1 310 lentoa päivittäin.

Brittiläinen matkalehti "Business Traveller" valitsi Amsterdamin Schipholin jälleen Euroopan parhaaksi lentokentäksi. Vähimmäisaika lentojen välillä on 50 minuuttia.

KLM

KLM tarjoaa 4 päivittäistä yhteyttä Helsingistä Amsterdamin Schiphol -lentokentälle. KLM lentää myös Tallinnaan. KLM on myös lisännyt lentojen määrää Chengduun (Kiina), Shanghaihin, Quitoon, Barcelonaan sekä muutamiin muihin kohteisiin.

Lentoyhtiön moderneissa lentokoneissa on loistava palvelu. Ateriat ja juomat sisältyvät aina hintaan. Lennoilla on ensiluokkainen inflight entertainment -järjestelmä. KLM:n Boeing 777- sekä Airbus A330 -malleissa on henkilökohtaiset videonäytöt lapsiperheitä ilahduttamassa.

Flying Blue

Flying Blue on KLM:n ja AIR FRANCEn yhteisen bonusohjelman nimi. Lentopisteet voi käyttää uusiin lippuihin AIR FRANCEn ja KLM:n lennoille, mutta myös muiden SkyTeam-yhteenliittymän jäsenyhtiöiden lennoille. Näitä yhtiöitä ovat seuraavat: Aeromexico, Alitalia, Continental Airlines, CSA Czech Airlines, Delta Airlines, Korean Air, Aeroflot ja Northwest Airlines.

Tervetuloa lennolle!

Header
Subject
Body
Footer