Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

Parhaat lentohinnat

Air France

Air France

AIR FRANCE KLM on maailman suurin lentoyhtiö liikevaihtonsa puolesta. AIR FRANCE KLM on suurin eurooppalainen lentoyhtiö, joka lentää Aasiaan (53 lentoa viikossa Kiinaan), Lähi-Itään, Afrikkaan ja Etelä-Amerikkaan.

Matkustajat voivat nyt valita vapaammin juuri heille sopivan lennon. On mahdollista lentää menomatka AIR FRANCElla ja paluumatka KLM:llä! Air France ja KLM lentävät 248 kohteeseen. Paris-Charles de Gaullen ja Amsterdam-Schipholin lentokentät ovat Euroopan ylivoimaisesti vilkkaimmat. AIR FRANCE ja KLM tarjoavat 1 310 lentoa päivittäin.

Air France

Air France tarjoaa 10 päivittäistä yhteyttä Ruotsista (Tukholma/Göteborg/Malmö - Kööpenhamina) Pariisin Charles de Gaulle -lentokentälle.

Verkkouutiset: Madras ja Seattle ovat uusia kohteita. Lentoyhtiö lisää lentojen määrää tiettyihin kohteisiin, esimerkiksi seuraaviin: New York, Santiago, Buenos Aires, Sao Paulo, Johannesburg, Bangalore, Shanghai, Hongkong, Rabat, Tunis, Edinburgh.

Paris-Charles de Gaulle on huippumoderni lentokenttä, joka pystyy pian ottamaan vastaan Air Francen uuden Airbus A380 -koneen. Vähimmäisaika lentojen välillä on 45 minuuttia.

Moderneja ja raikkaita lentokoneita, joissa on loistava palvelu. Ateriat ja juomat sisältyvät aina hintaan. Interaktiivinen inflight entertainment -järjestelmämme takaa maailmanluokan viihde- ja viestintämahdollisuudet. Sekä Air France Boeing 777-, Airbus A330- että Airbus A340 -koneiden turistiluokassa tarjotaan vuorovaikutteisia viihde- ja pelivaihtoehtoja. Air France on kaksinkertaistanut saatavilla olevien elokuvien ja kielten määrän pitkien lentojen on demand -videojärjestelmässä. Air Francella on yhteensä 22 000 valkokangasta, joten sillä on Euroopan suurin tarjonta kaikissa luokissa.

Air Francesta tulee vuonna 2007 ensimmäinen lentoyhtiö, joka tarjoaa matkustajille tekstiviestipalvelua oman matkapuhelimen kautta Airbus A318 -lentokoneissa.

Flying Blue

Flying Blue on AIR FRANCEn ja KLM:n yhteisen bonusohjelman nimi. Lentopisteillä voi ostaa lippuja AIR FRANCEn ja KLM:n lennoille, mutta myös muiden SkyTeam-yhteenliittymän jäsenyhtiöiden lennoille. Näitä yhtiöitä ovat seuraavat: Aeromexico, Alitalia, Continental Airlines, CSA Czech Airlines, Delta Airlines, Korean Air, Aeroflot ja Northwest Airlines.

Bon Voyage!

Header
Subject
Body
Footer