Sivustossamme käytetään evästeitä, jotta se käyttäminen sujuu mahdollisimman mukavasti. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käyttämisen.

Parhaat lentohinnat

Finnair

Finnair

Finnair perustettiin vuonna 1923, ja se on Pohjoismaiden vanhin lentoyhtiö. Yhtiö on esimerkiksi lentänyt Helsingin ja Tukholman väliä jo vuodesta 1924. Yhtiö on panostanut viime vuosina erittäin onnistuneesti Aasiaan ja tarjoaa tällä hetkellä noin 200 lentoa viikossa kymmeneen kohteeseen Aasiassa. Tämä tekee Finnairista Euroopan kolmanneksi suurimman lentoyhtiön Aasian-lentojen osalta.

Finnair tarjoaa 19 päivittäistä lentoa Helsingistä Tukholmaan, Göteborgiin ja Kööpenhaminaan . Tämä tarkoittaa tiheitä vuoroja muihin Pohjoismaiden pääkaupunkeihin, josta on myös hyvät jatkoyhteydet eri puolille maailmaa.

Kesäkuussa 2007 avattiin uusi reitti Mumbaihin jonne lennetään viitenä päivänä viikossa. Kesän 2008 uutuuskohde oli Venäjän Jekaterinburg. Myös New Yorkiin ja Bostoniin lennetään tiheästi. Finnair lentää seuraaviin kohteisiin Suomessa Helsingistä: Ivalo, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kittilä, Kokkola, Kuopio, Kuusamo, Oulu, Rovaniemi, Turku ja Vaasa. Yhteistyö FiinComm Airlinesin kanssa yhdistää vielä seuraavat kohteet Helsinkiin: Enontekiö, Kemi, Pori, Savonlinna, Seinäjoki, Tampere ja Varkaus.

Kansainvälinen reittilentoverkosto kattaa seuraavat kohteet: Amsterdam, Bangkok, Barcelona, Berliini, Bryssel, Budapest, Bukarest, Delhi, Düsseldorf, Frankfurt, Gdansk, Geneve, Göteborg, Hampuri, Hongkong, Jekaterinburg, Kiova, Kööpenhamina, Lissabon, Ljubljana, Lontoo, Madrid, Manchester, Milano, Moskova, Mumbai, München, Nagoya, New York, Osaka, Oslo, Pariisi, Peking, Pietari, Praha, Riika, Rooma, Shanghai, Soul, Tallinna, Tokio, Tukholma, Varsova, Vilna, Wien ja Zürich.

Finnair Plus

Finnair Plus on Finnairin kanta-asiakasohjelma, jossa usein matkustavat voivat kerätä pisteitä Finnairin lennoista. Pisteet voi käyttää esimerkiksi matkoihin tai muihin palveluetuihin.

Yhteistyö antaa voimaa

Finnair on yksi kymmenestä kansainvälisestä lentoyhtiöstä, jotka muodostavat yhdessä oneworld-nimisen yhteenliittymän. Yhteistyö antaa voimaa. Yhteenliittymän ansiosta oneworld voi tarjota kattavaa ja korkealuokkaista palvelua sekä yhteydet lähes kaikkialle maailmassa.

Useilla lentokentillä oneworld-lentoyhtiöt liikennöivät samasta terminaalista, ja siirtyminen jatkolennolle käy helposti. Yhtenäiset aikataulut varmistavat matkustamisen sujuvuuden. Finnairin lisäksi yhteenliittymän jäseniä ovat American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Iberia, Japan Airlines, Lan, Qantas ja Royal Jordanian.

Finnairin ympäristötyö

Aktiivinen ympäristötyö maassa ja ilmassa on tärkeä osa Finnairin toimintaa. Yhtiö on muun muassa investoinut kahdeksan viime vuoden aikana uusiin Embraer- ja Airbus-sarjojen koneisiin, joiden polttoaineen kulutus ja hiilidioksidipäästöt ovat vähäisiä.

Finnairilla Helsingistä Aasiaan lentävät matkustajat tekevät hyvän ympäristövalinnan, sillä se on nopein ja suorin yhteys.

Header
Subject
Body
Footer