Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

Kenya Airways

Kenya Airways

Kenya Airways perustettiin vuonna 1977. Sillä on nykyisin yli 30 kansainvälistä kohdetta, ja se kuljettaa vuosittain yli 2 miljoonaa matkustajaa.

Kenya Airways on valittu vuoden afrikkalaiseksi lentoyhtiöksi jo viidentenä vuotena peräkkäin. Se on myös nimetty itäisen Afrikan arvostetuimmaksi yritykseksi.

Kenya Airways on niin sanottu World Class Carrier. Tämä tarkoittaa sitä, että yhtiö noudattaa kansainvälisten sääntöjen mukaista korkeaa turvallisuustasoa ja säännöksiä. Lentoyhtiölle myönnettiin kansainvälinen IOSA -turvallisuussertifikaatti jo marraskuussa 2005.

Lentoyhtiö on ollut yksityisomistuksessa vuodesta 1996. Suurin osa omistajista on kenialaisia osakkaita, mutta KLM omistaa 26 prosenttia osakkeista.

Kenya Airways kuuluu Flying Blue Frequent Flyer -ohjelmaan. Se on myös liittynyt äskettäin SkyTeam-yhteenliittymään.

Kenya Airways lentää Euroopassa Amsterdamin, Lontoon, Pariisin ja Istanbulin kautta. Kenya Airwaysilla on kattavin lentoverkosto Afrikassa. Nairobin lentokenttä tukikohtana mahdollistaa monet jännittävät yhdistelmävaihtoehdot.

Kenya Airwaysilla on nykyisin Afrikan uusimmat koneet. Lentoyhtiöllä on neljä Boeing 777-, seitsemän Boeing 767-, kymmenen Boeing 737- ja kaksi Embraer 170 -konetta.

Header
Subject
Body
Footer