Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

Edulliset lentoliput


Seat24-palvelusta varaat lentolippusi edullisimmilla mahdollisilla hinnoilla. Tämä on aidosti edullista lentämistä. Pyrimme tarjoamaan nopean, turvallisen ja yksinkertaisen tavan varata matkan, kun tiedät minne haluat matkustaa.

Tarjoamme edullisia lentolippuja kaikkialle maailmaan. Välitämme sekä suurien että pienien lentoyhtiöiden lippuja. Voit lentää edullisesti ulkomaille ja kotimaassa. Päivittäin yli 1 000 henkilöä varaa edulliset lentoliput kauttamme, joten kuulumme Pohjoismaiden johtavien Internet-matkatoimistojen joukkoon. Siksi saat aina käyttöösi yhteistyökumppaniemme edullisimmat lentohinnat haluamaasi kohteeseen.

Enemmän kuin pelkkiä edullisia lentolippuja

Pariisi, Tokio, Barcelona tai Chicago? Seat24 auttaa sinua vertailemaan lentomatkustamishintoja yli 1 650 kohteeseen kaikkialla maailmassa. Kun olet varannut edullisen lennon voit etsiä sivustoltamme myös muita ratkaisuja matkaasi varten. Voit esimerkiksi varata vuokra-auton, joka on odottamassa sinua kun saavut perille.

Voit myös etsiä matkakohteesi edullista hotellimajoitusta. Valitse itsellesi parhaiten sopiva sijainti ja hintaluokka. Haluatko yöpyä kaupungissa vai sen ulkopuolella rauhallisemmassa paikassa? Uskomme voivamme tyydyttää useimmat toiveesi. Edullisten lentolippujen tavoin voimme aina tarjota hintansa arvoista ja laadukasta hotellia.

Header
Subject
Body
Footer