Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

25 parasta lentohintaa

Matkatoimisto


Seat24 pitää tärkeänä turvallisuutta, nopeutta ja helppoutta matkoja varattaessa, olipa kyse sitten lennoista, hotellista tai autonvuokraamisesta. Siksi haku- ja varauspalvelumme on tarkoitettu erityisesti matkustajille, jotka tietävät, minne he haluavat matkustaa. Myymme päivittäin noin 1 000 lentolippua noin 650 lentoyhtiot koneisiin, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Välitämme matkoja yli 1 650 kohteeseen. Se tekee meistä yhden Skandinavian johtavista Internet-matkatoimistoista.

Helppokäyttöinen varaustoimintomme antaa mahdollisuuden valita monien lähtöjen joukosta sekä vertailla hintoja, jotta löydät parhaan vaihtoehdon. Järjestämme myös kotimaanlennot, jos ulkomaanlentosi lähtee suuremmalta lentokentältä. Räätälöimme myös kotimaanlennot muissa maissa, joten voit katsella ympärillesi matkasi aikana.

Toimimalla verkossa säästämme kustannuksia verrattuna fyysisissä tiloissa toimiviin kilpailijoihimme. Voit itse etsiä lentoyhtiöidemme parhaat hinnat, kohteet ja tarjoukset. Kun olet päättänyt, minne haluat matkustaa, varaus järjestyy helposti ja turvallisesti suoraan sivustossamme.

Ei pelkkä matkatoimisto

Seat24 järjestää itsellesi sopivan majoituksen. Voit tutustua tietyssä kohteessa tai nähtävyyden lähellä oleviin hotelleihin sekä vertailla sijainteja ja hintoja. Jos haluat käyttöösi auton koko perilläoloajaksi tai osaksi aikaa, sekin järjestyy.

Asiakkaamme voivat varata vuokra-auton matkatoimistoistamme, joilla on sopimukset eri puolilla maailmaa toimivien autovuokraamoiden kanssa. On suositeltavaa perehtyä etukäteen maahan, johon matkustat. Läheskään kaikissa maissa ei ole yhtä kehittyneitä yhteiskunnan perusrakenteita kuin Suomessa. Taksi ei paras kulkuväline kaikissa maissa. Vuokra-auto voi tällöin olla hyvä ratkaisu. Jos varaat auton kauttamme, se odottaa sinua varmasti perillä.

Tutustu monia mahdollisuuksia tarjoavaan matkatoimistoon! Seat24 tekee matkastasi hieman helpomman.

${com.adspeed.publication.component}
Header
Subject
Body
Footer