Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

Edullisia lentolippuja


Seat24-palvelusta varaat lentolippusi edullisimmilla mahdollisilla hinnoilla. Tämä on aidosti edullista lentämistä. Pyrimme tarjoamaan nopean, turvallisen ja yksinkertaisen tavan varata matkan, kun tiedät minne haluat matkustaa.

Tarjoamme edullisia lentolippuja kaikkialle maailmaan. Välitämme sekä suurien että pienien lentoyhtiöiden lippuja. Voit lentää edullisesti ulkomaille ja kotimaassa. Päivittäin 1000 henkilöä varaa edulliset lentoliput kauttamme, joten kuulumme Pohjoismaiden johtavien Internet-matkatoimistojen joukkoon. Siksi saat aina käyttöösi yhteistyökumppaniemme edullisimmat lentohinnat haluamaasi kohteeseen.

Enemmän kuin pelkkiä edullisia lentolippuja

Pariisi, Tokio, Barcelona tai Chicago? Seat24 auttaa vertailemaan lentomatkustamishintoja 1 650 kohteeseen kaikkialla maailmassa. Kun varaat edullisen lennon, voimme auttaa myös löytämään muita ratkaisuja matkaasi varten. Voit esimerkiksi varata vuokra-auton, joka on odottamassa, kun saavut perille.

Voit myös etsiä matkakohteesi edullista hotellimajoitusta. Valitse itsellesi parhaiten sopiva sijainti ja hintaluokka. Haluatko yöpyä kaupungissa vai sen ulkopuolella rauhallisemmassa paikassa? Uskomme voivamme tyydyttää useimmat toiveesi. Edullisten lentolippujen tavoin voimme aina tarjota hintansa arvoista ja laadukasta hotellia.

Paketoi itse sivustoltamme - hyvä vastine rahoillesi

Pyrimme aina tarjoamaan hintansa arvoisen kokemuksen. Tämä koskee myös Paketoi itse-matkojamme. Löydät valikoimastamme edullisia vaihtoehtoja suosituimpiin lomakohteisiin. Voit yhdistää lennot ja hotellimajoituksen helposti. Voit vaikuttaa matkasi hintaan valitsemalla edullisemman tai kalliimman hotellin. Valikoimassamme on vaihtoehtoja yksinkertaisista hostelleista aina viiden tähden hotelleihin.

Hintamme ovat muita matkailualan yrityksiä edullisempia, sillä toimimme verkossa. Saat meiltä tietysti saman laadun ja palvelun kuin varatessasi erillisen lentomatkat, edullisen hotellimajoituksen tai vuokra-auton.

Seat24 pitää matkoja varattaessa tärkeänä turvallisuutta, nopeutta ja helppoutta, olipa kyse sitten lennoista, hotellista tai autonvuokraamisesta. Siksi haku- ja varauspalvelumme on tarkoitettu erityisesti matkustajille, jotka tietävät, minne he haluavat matkustaa. Myymme päivittäin noin 1 000 lentolippua noin 650 lentoyhtiot koneisiin, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Välitämme matkoja yli 1 650 kohteeseen. Se tekee meistä yhden Pohjoismaiden johtavista Internet-matkatoimistoista.

Helppokäyttöinen varaustoimintomme antaa mahdollisuuden valita monien lähtöjen joukosta sekä vertailla hintoja, jotta löydät parhaan vaihtoehdon. Kauttamme saat myös kotimaanlennot, jos ulkomaanlentosi lähtee suuremmalta lentokentältä. Räätälöimme myös kotimaanlennot muissa maissa, joten voit katsella ympärillesi matkasi aikana.

Toimimalla verkossa säästämme kustannuksia verrattuna fyysisissä tiloissa toimiviin kilpailijoihimme. Voit itse etsiä lentoyhtiöidemme parhaat hinnat, kohteet ja tarjoukset. Kun olet päättänyt, minne haluat matkustaa, varaus järjestyy helposti ja turvallisesti suoraan sivustossamme.

Ei pelkkä matkatoimisto

KAuttamme löydät sinulle sopivan majoituksen. Voit tutustua tietyssä kohteessa tai nähtävyyden lähellä oleviin hotelleihin sekä vertailla sijainteja ja hintoja. Jos haluat käyttöösi auton koko perilläoloajaksi tai osaksi aikaa, sekin järjestyy.

Asiakkaanamme voit varata vuokra-auton sivustoltamme, meillä on sopimukset eri puolilla maailmaa toimivien autovuokraamoiden kanssa. On suositeltavaa perehtyä etukäteen maahan, johon matkustat. Läheskään kaikissa maissa ei ole monipuolisia julkisia liikenneyhteyksiä ja taksilla liikkuminen saattaa olla erittäin kallista. Vuokra-auto voi tällöin olla hyvä ratkaisu. Jos varaat auton kauttamme, se odottaa sinua varmasti perillä.

Tutustu monia mahdollisuuksia tarjoavaan matkatoimistoon! Seat24 tekee matkastasi hieman helpomman.

Edullisten matkojen ei tarvitse merkitä suppeaa valikoimaa. Seat24 välittää edullisia matkoja koska ja minne haluat. Löydät etsimäsi, halusitpa matkustaa Afrikkaan, Etelä-Amerikkaan, Aasian tai Eurooppaan. Eteesi avautuu uusia mahdollisuuksia täynnä oleva maailma! Tavallisten matkakohteiden lisäksi voimme auttaa järjestelmään matkoja myös epätavallisempiin kohteisiin. Voit varata viikonloppumatkat tai valmismatkat tai koota oman pakettisi oman makusi ja mieltymystesi mukaan.

Yksi matka, tuhansia mahdollisuuksia

Voit aloittaa matkasi helpoimmin varaamalla lentoliput palvelustamme. Etsi lähtöpäivälle haluamasi vaihtoehto ja tee varaus. Voimme täydentää kaikkia matkoja järjestämällä matkakohteesta edullisen hotellin. Valikoimassamme on kaikkiin luokkiin kuuluvia ja kaikille sopivia hotelleja, etsitpä sitten lapsiystävällistä vaihtoehtoa tai haluat tuntea kaupungin sykkeen. Jos haluat vuokrata auton, autamme asiassa.

Mielestämme kysynnän on ohjattava tarjontaa. Päätät siis itse, mitä lentoja on tarjolla edullisesti. Lentoyhtiöiden on mukauduttava toiveisiisi. Pyrimme aina tarjoamaan juuri sellaista matkaa, jota olet etsimässä. Tervetuloa maailmaamme, jossa mikään ei ole mahdotonta!

Viikonloppumatka on mukava tapa vaihtaa maisemaa hetkeksi ilman kuukausien suunnittelutyötä. Anna sielun levätä, syö hyvin, käy teatterissa ja rentoudu. Seat24 -palvelun avulla suunnittelet viikonloppumatkasi nopeasti ja helposti sivustossamme.

Löydät kohteet helposti. Voit verrata hintoja ja lentoaikoja. Palvelussamme on lähtöjä suosittuihin viikonloppumatkakohteisiin, kuten Rooma, Lontoo tai Venetsia sekä yhteensä yli 1500 muuhun kohteeseen eri puolilla maailmaa. Teemme yhteistyötä 650 lentoyhtiön kanssa, joten voimme tarjota laajan viikonloppumatkavalikoiman.

Viikonloppumatka ja tietty teema

Voimme myös auttaa kokoamaan tietyn teeman henkisen viikonloppumatkan. Haluatko esimerkiksi romantiikkaa tai ostosmahdollisuuksia? Palvelussamme voit varata lentoyhtiöiden tavallisten matkat lisäksi myös niiden viikonloppumatkoja. Tällaisten matkojen tavalliset torstai- ja sunnuntailennot eivät tällöin rajoita sinua. Saat palvelussamme täyden vapauden valita itsellesi parhaiten sopivan ajankohdan. Viikonloppumatka tulee monesti edullisemmaksi, jos siirrät sitä päivän tai pari eteen- tai taaksepäin.

Koe Euroopan suurkaupunkien tarjonnasta tai nauti muutamasta rantalomapäivästä. Mihin valintaan päädytkin, teemme viikonloppumatkastasi kokemuksen!

Seat24 auttaa löytämään edulliset lennot kaikille maailman mantereille. Onpa matkasi kohde sitten Thaimaa, Amsterdam tai New York autamme löytämään edullisimman vaihtoehdon. Pyrimme tarjoamaan nopean, turvallisen ja yksinkertaisen tavan varata matkoja, kun tiedät minne haluat matkustaa. Välitämme noin 650 lentoyhtiön lentoja yli 1 650 kohteeseen kaikkialla maailmassa. Olemme yksi Pohjoismaiden johtavista matkatoimisto Internetissä.

Lähde matkaan lähelläsi sijaitsevalta lentokentältä

Haluatko varata edullisen lennon verkosta? Seat24 auttaa valitsemaan useiden lähtökaupunkien välillä. Edullisten lentolippujen tarjonta voi olla hieman vähäisempi pienillä paikkakunnilla, mutta suurilla lentokentillä, kuten Helsinki, Tukholma ja Kööpenhamina, on suurempi valikoima suosituimpiin matkakohteisiin. Voit etsiä myös edullisia kotimaanlentoja tai täydentää matkaa hotellimajoituksella ja autonvuokrauksella.

Kuinka löydät edullisimman lennon tiettyyn kohteeseen?

Löydät edullisen lennon tiettyyn kohteeseen seuraavien vihjeiden avulla. Esimerkiksi samanaikaisesti lentonsa varaavien matkustajien määrä voi ratkaista edullisten lentolippujen saatavuuden haluttuun kohteeseen. Määrä viittaa yhdessä matkustavien henkilöiden määrään, esimerkiksi perheisiin tai kaveriporukoihin. Myös perilläoloaika voi vaikuttaa hintaan huomattavasti. Jos matka kestää vähintään 5-7 yötä, lentolippujen hinta jää usein edullisimmaksi.

Varmaa ja turvallista varaamista

Valitse matkakohde ja matkustuspäivä. Etsimme tämän jälkeen edullisimman lennot toiveittesi mukaan. Valitse haluamasi vaihtoehto ja tee varaus. Käytämme varaamisessa erityistä SSL-salausta, jotta voit tuntea olosi turvalliseksi. Monet pankit käyttävät samaa menetelmää. Se tekee maksutapahtumasta turvallisen. Haluamme, että voit aina varata meiltä edullisia lippuja turvallisin mielin.

${com.adspeed.publication.component}
Header
Subject
Body
Footer