Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

25 parasta lentohintaa

Lennot


Voit varata lentoliput nopeasti ja helposti Seat24 -palvelun avulla suoraan netistä. Voit vertailla lähtöjä ja hintoja sekä löytää itsellesi parhaiten sopivan lennon. Voit täydentää lentomatkaa hotellimajoituksella ja autonvuokraamisella. Yhteistyökumppaniemme avulla voimme tarjota suuren valinnanvapauden, etsitpä sitten unelmamatkaa tai vain edestakaista lentoa paikasta A paikkaan B.

Seat24 välittää lentoja yli 1 650 matkakohteeseen kaikkialla maailmassa. Teemme yhteistyötä 650 johtavan lentoyhtiön kanssa, jotta voimme tarjota mahdollisimman runsaasti edullisia vaihtoehtoja varatessasi lentomatkat.

Seat24-palvelusta varataan päivittäin noin 1 000 lentolippua. Se tekee meistä yhden Pohjoismaiden  johtavista Internet-matkatoimisto.

Miten lento varataan?

Kun olet valinnut haluamasi matkakohteen ja ajankohdan, näkyviin tulee useita vaihtoehtoja. Voit varata lentoliput merkitsemällä haluamasi lennot ja täyttämällä kaikki tiedot. Lippu varataan joko sähköisenä lippuna, joka jää lentoyhtiön tietojärjestelmään, tai paperilippuna, joka lähetetään kotiisi. Maksaminen on turvallista ja varmaa. Voit käyttää joko verkkopankkia tai luottokorttia. Käytämme varaamisessa useimpien pankkien käyttämää SSL-salausta, jotta maksaminen on mahdollisimman turvallista.

Täydennä lentomatkaa

Kun olet varannut lennot, voit etsiä sivustoltamme helposti myös hotellimajoituksen tai autonvuokrauksen. Varaaminen sujuu samalla turvallisella tavalla kuin lentoliput varaaminen. Luonnollisesti teemme yhteistyötä vain johtavien hotelli- ja autonvuokrausketjujen kanssa.

Header
Subject
Body
Footer