Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

Vuokra-autot


Seat24 on verkossa toimiva matkatoimisto. Voit varata vuokra-auton tai hotellin ja lentoliput. Kuulumme Skandinavian johtaviin kuuluva Internet-matkatoimisto. Esimerkiksi Rentalcars.com toimii yhteistyökumppaninamme. Se välittää vuokra-autoja noin 6000 kohteessa kaikkialla maailmassa. Palvelumme avulla voit helposti vuokrata auton kotoa käsin jo kauan ennen laskeutumista. Näin vältät hankaluudet matkakohteessa.

Vuokraa auto Seat24-palvelusta

Mielestämme autonvuokraamisen täytyy olla lentomatkustamisen ja hotelliyöpymisen tavoin hintansa arvoista ja helppoa varata. Saat kauttamme edulliset hinnat. Meillä on hintansa arvoinen valikoima, missä tai mihin tarkoitukseen ikinä käytätkin vuokra-autoa. Teet varauksen itse neljän vaiheen avulla. Valitse luokka, noutopäivä ja paikka sekä palautustiedot.

Edullista autonvuokraamista

Koska Seat24 toimii verkossa, voimme puristaa matkasi kaikista osista ylimääräiset hinnat pois lentolipuista hotellimajoituksiin ja autonvuokraamiseen. Edullisia vaihtoehtoja on olemassa lähes aina ja lähes kaikkialla. Autonvuokraamisen hinta voi muodostua ratkaisevaksi tekijäksi seuduilla, joilla matkustamista taksissa ei voi suositella tai matkat, joilla on liikuttava vapaasti pitkän ajan kuluessa.

Header
Subject
Body
Footer