Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

25 parasta lentohintaa

Viikonloppumatkat


Viikonloppumatka on mukava tapa vaihtaa maisemaa hetkeksi ilman kuukausien suunnittelutyötä. Anna sielun levätä, syö hyvin, käy teatterissa ja rentoudu. Seat24 -palvelun avulla suunnittelet viikonloppumatkasi nopeasti ja helposti sivustossamme.

Löydät kohteet helposti. Voit verrata hintoja ja lentoaikoja. Palvelussamme on lähtöjä suosittuihin viikonloppumatkakohteisiin, kuten Rooma, Lontoo tai Venetsia sekä yhteensä yli 1500 muuhun kohteeseen eri puolilla maailmaa. Teemme yhteistyötä 650 lentoyhtiön kanssa, joten voimme tarjota laajan viikonloppumatkavalikoiman.

Viikonloppumatka ja tietty teema

Voimme myös auttaa kokoamaan tietyn teeman henkisen viikonloppumatkan. Haluatko esimerkiksi romantiikkaa tai ostosmahdollisuuksia? Palvelussamme voit varata lentoyhtiöiden tavallisten matkat lisäksi myös niiden viikonloppumatkoja. Tällaisten matkojen tavalliset torstai- ja sunnuntailennot eivät tällöin rajoita sinua. Saat palvelussamme täyden vapauden valita itsellesi parhaiten sopivan ajankohdan. Viikonloppumatka tulee monesti edullisemmaksi, jos siirrät sitä päivän tai pari eteen- tai taaksepäin.

Koe Euroopan suurkaupunkien tarjonnasta tai nauti muutamasta rantalomapäivästä. Mihin valintaan päädytkin, teemme viikonloppumatkastasi kokemuksen!

${com.adspeed.publication.component}
Header
Subject
Body
Footer