Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

07.06.2000 Uppsalalaisyritys julkistaa uuden matkatoimiston verkossa

onlineInternetissä avattiin tänään matkatoimistosivusto www.seat24.se. Taustalla on Uppsalalaisyritys Seat24 Travel AB ja sen toimitusjohtaja Ralph Axelson.

- Tämä on todella jännittävää. Olemme tutkineet matkailualaa tarkkaan ja uskomme, että Ruotsin markkinoilla on tilaa myös meille, sanoo Ralph Axelson.

Äskettäin avattu Seat24-sivusto tarjoaa yrityksille ja yksityishenkilöille lentolippujen varauspalveluja Internetin kautta. Tavoitteena on vakiinnuttaa Seat24-toimiston asema Pohjoismaissa vuoden 2001 alkuun mennessä ja toivottavasti uusilla markkinoilla Euroopassa kahden vuoden kuluessa.

- Tiedämme, että pienet kustannukset ja hyvä tekninen ratkaisu ovat tärkeitä onnistumisen kannalta. Jos etsii edullisia lentolippuja, joiden varaaminen on lisäksi helppoa ja nopeaa, Seat24 on hyvä valinta, lupaa Ralph Axelson, jolla on monivuotinen kokemus matkailualalta - viimeksi hän vastasi Carlson Wagonlit Travel´s -liikematkatoimistoista (44 konttoria) Skandinavian maissa.

Miksi valitsitte toimipaikaksenne Uppsalan?

- Valinta oli helppo, koska me yrityksen perustajat asumme täällä. Tukholma ja Arlandan lentokenttä ovat lähellä. Lisäksi Uppsalassa on paljon IT-alan osaamista. Ruotsin parasta matkailualan koulutusta järjestetään myös täällä Yrkesakademin-opiston toimesta, sanoo Ralph Axelson.

Ketkä ovat Seat24 Travel AB -yhtiön taustalla?

- Ralph Axelsonin lisäksi hallituksessa istuu Christer Wallberg Uppsalasta, joka on TenFourin (toiminut aiemmin muun muassa Pharmacian ja Pricerin palveluksessa) toimitusjohtaja, entinen pankinjohtaja Martin Axelson Uppsalasta sekä IT-konsultti Olle Östlund Uppsalasta.

Tietoja matkoista ja Internetistä: Lentolippujen myynnin lasketaan olevan Skandinaviassa noin 50 miljoonan Ruotsin kruunun suuruinen vuonna 2000. Tästä määrästä noin 2 prosenttia varataan Internetissä. Internet-myynnin odotetaan kasvavan vuosittain huimasti. (Lähde: Scandinavian online Travel Report 99.) Dagens Industri -lehdessä julkaistiin 28. huhtikuuta tänä vuonna ruotsalaisten keskuudessa tehty tutkimus, jossa kysyttiin, mitä he voisivat ostaa Internetistä. Suosituimpia olivat juuri matkat, joiden osalta vastasi myöntävästi 62 prosenttia haastatelluista.

Header
Subject
Body
Footer