Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

23.02.2009: Seat24 panostaa matalasuhdanteeseen vahvasti lanseeraamalla pakettimatkat

– Yhdeksän kymmenestä jatkaa matkustelua myös huonoina aikoina

 

Internet-matkatoimisto Seat24.se lanseeraa nyt pakettimatkat. Tämä tarkoittaa edullisempia matkoja ja parempaa palvelua, kun asiakkaat voivat varata lennot ja hotellin samanaikaisesti. Seat24:n äskettäin tekemän tutkimuksen mukaan 92 prosenttia ruotsalaisista jatkaa matkustelua myös laskukaudella, mutta monet yrittävät löytää edullisempia vaihtoehtoja. Panostus pakettimatkoihin on hyvä vastaus tällaiseen kysyntään.

Seat24 on yksi Pohjoismaiden suurimmista Internet-matkatoimistoista ja myy päivittäin noin 1 000 lentolippua. Kun Seat24 nyt lanseeraa pakettimatkat, asiakkaat voivat varata lennot ja hotellin samalla kertaa. Tällöin matkoista tulee edullisempia, mutta myös varausprosessi nopeutuu ja helpottuu. Asiakkaat saavat käyttöönsä myös suuremman hotellivalikoiman, jossa on noin 230 000 hotellia ympäri maailman. Huhtikuusta lähtien on myös mahdollista varata pakettimatkoille vuokra-auto.

Pakettimatkojen lanseeraus sopii täydellisesti ruotsalaisten uusiin tarpeisiin matalasuhdanteen aikana. Seat24 on tehnyt äskettäin tutkimuksen, jossa 1 499 ruotsalaista vastasi seuraavaan kysymykseen:
Ovatko talouskriisi ja matalasuhdanne vaikuttaneet mahdollisiin matkasuunnitelmiisi? Yhteensä 92 prosenttia vastaajista kertoi jatkavansa matkustelua taantumasta huolimatta.

Tutkimuksesta ilmenee myös, että lähes puolet eli 49 prosentille vastaajista ei aiheutunut taantumasta mitään vaikutuksia. He jatkavat matkustelua täysin entiseen tapaan. 22 prosenttia jatkaa matkustelua, mutta edullisemmin, ja 21 prosenttia jatkaa matkustelua, mutta harvemmin. 8 prosenttia luopuu matkustamisesta kokonaan.

– Matalasuhdanne ei meitä hidasta, vaan pyrimme mukauttamaan tarjontaamme asiakkaiden lompakoiden ja toiveiden mukaan. Nyt on paras mahdollinen aika panostuksiin. Pakettimatkojen lisäys valikoimaamme on vain alkua palvelutarjontamme voimakkaalle kasvulle vuonna 2009. Kotisivuillamme käytiin tammikuussa 285 000 kertaa. Se kertoo paljon siitä, miten tärkeänä ruotsalaiset pitävät matkailua hyvinvoinnin kannalta, erityisesti vaikeina aikoina, sanoo Marléne Wallberg, joka on Seat24:n markkinointijohtaja.

Tietoja tutkimuksesta
Seat24:n tutkimus tehtiin ajalla 27. tammikuuta – 9. helmikuuta 2009 yhteistyössä sisaryhtiöiden Flygvaruhuset ja Supersavertravel kanssa. Näiden kolmen matkailuyrityksen lähettämässä digitaalisessa uutiskirjeessä 1 499 henkilöä vastasi seuraavaan kysymykseen: Ovatko talouskriisi ja matalasuhdanne vaikuttaneet mahdollisiin matkasuunnitelmiisi?

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä:
Marléne Wallberg, markkinointijohtaja, Seat24
Puhelin: 0733-12 80 90
Sähköposti: marlene.wallberg@etraveli.com

Josephine Uppman, Inmema PR & Information
Puhelin: 08-96 05 95, 0736-60 81 76
Sähköposti: josephine.uppman@inmema.com


Tietoja Seat24-matkatoimistosta
Seat24 on ruotsalainen, vuonna 2000 perustettu yritys, joka on kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden johtavista Internet-matkatoimistoista. Päivittäin noin 1 000 lentolippua myyvä yritys tekee yhteistyötä noin 650 lentoyhtiön kanssa ympäri maailman ja välittää matkoja lähes 1 500 eri kohteeseen. Seat24 toimii tällä hetkellä Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Saksassa. Seat24 kuuluu eTRAVELi-matkailukonserniin. Konsernin liikevaihto oli 3,4 miljardia kruunua vuonna 2008. Pääkonttori sijaitsee Uppsalassa. Lisätietoja on seuraavassa osoitteessa: www.seat24.se

Header
Subject
Body
Footer