Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

06.03.2002 Internet-matkatoimisto Seat24 toimii nyt myös Tanskassa

Internet-matkatoimisto Seat24 jatkaa laajentumistaan Pohjoismaissa ja avaa palvelunsa nyt myös tanskalaisille käyttäjille. Vuodessa yritys on kasvanut monella sadalla prosentilla ja on nyt ruotsalaisten Internet-matkatoimistojen kärkijoukossa.

Yhä voimakkaasti kasvava Seat24 toteuttaa nyt edelleen pitkän tähtäimen strategiaansa, joka perustuu hallittuun ja kannattavaan laajentumiseen. Yritys avasi palvelunsa Tanskan markkinoilla 6. maaliskuuta. Aluevaltaus on vastaavanlainen kuin Norjan markkinoilla viime vuoden puolivälissä.

- Onneksemme syyskuun yhdennentoista päivän vaikutukset on saatu korjattua yllättävän nopeasti ja varausmäärämme ovat jälleen kasvaneet rajusti, sanoo Seat24-yhtiön toimitusjohtaja Ralph Axelson. Tätä hyvää kehitystä ajatellen nyt on oikea aika astua toden teolla Tanskan markkinoille.

Viime vuoden syyskuuta matkailualalla seuranneesta tappiomielialasta huolimatta Seat24 on raivannut itselleen loistoaseman matkatoimistojen joukossa. Internet-mittausten ja -analyysien johtava tekijä Jupiter MMXI esitteli helmikuussa 2002 uuden tutkimuksen. Siitä ilmeni, että Seat24 oli noussut tammikuussa 54 000 kävijällään neljänneksi suosituimmaksi ruotsalaiseksi Internet-matkatoimistoksi ennen muun muassa pörssinoteerattua Ticket-toimistoa.

- On todella ilahduttavaa nähdä, miten nopeasti olemme onnistuneet herättämään asiakkaiden luottamuksen, mikä tarkoittaa toistuvia yhteyksiä ja ostoja, jatkaa Ralph Axelson.

Seat24 on Uppsalassa toimiva Internet-matkatoimisto, joka välittää maailman johtavien lentoyhtiöiden lippuja. Seat24-toimiston sivustossa on erittäin helppokäyttöinen hakukone, joka ehdottaa edullisimpia lentovaihtoehtoja. Varaus tehdään suoraan kotisivulla. Sivusto avattiin Ruotsissa kesäkuussa 2000 ja Norjassa kesäkuussa 2001. Tavoitteena on, että yritys on vakiinnuttanut asemansa muualla Pohjoismaissa vuoden 2002 kuluessa. Tämän jälkeen yritys laajenee useisiin Euroopan maihin 2 vuoden kuluessa. Seat24-toimiston taustalla on muun muassa toimitusjohtaja Ralph Axelson, jolla on pitkä kokemus matkailualan eri tehtävistä. Viimeksi hän on vastannut Carlson Wagonlit Travels -liikematkatoimistojen toiminnasta Skandinaviassa. Carlson Wagonlit Travelsin palveluksessa on 440 henkilöä ja sen liikevaihto on 4 miljardia Ruotsin kruunua.

Header
Subject
Body
Footer