Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

12.12.2001 Tukholman yliopisto ostaa matkoja Internetistä ja allekirjoitti sopimuksen Seat24-toimiston kanssa

Tukholman yliopisto ostaa matkoja Internetistä ja allekirjoitti sopimuksen Seat24-toimiston kanssa

Nyt suuret organisaatiot alkavat toden teolla käyttää Internetiä matkaostojensa järkeistämiseen. Tukholman yliopisto on valinnut sähköiseksi matkatoimistokseen Internetissä toimivan Seat24-toimiston. Sopimus on yksi ensimmäisistä suuremmista sopimuksista Internet-matkatoimistojen alalla. Sen avulla Tukholman yliopisto saa lentoyhtiöistä riippumattoman ja helpon yleiskuvan eri kohteiden kilpailukykyisimmistä lentohinnoista.

Uppsalassa toimiva Seat24-yritys on valittu Tukholman yliopiston järjestämässä tarjouskilpailussa sen sähköiseksi matkatoimistoksi. Sopimus on voimassa 1.1.2002 - 31.12.2003, ja Tukholman yliopisto voi halutessaan jatkaa sitä vuodella. Tukholman yliopisto ostaa työhön liittyviä matkoja noin 60 miljoonalla kruunulla vuodessa.

- Meitä ilahduttaa kovasti luottamus, jota Tukholman yliopisto tällä sopimuksella osoittaa Seat24-toimistoa kohtaan, sanoo Seat24-yhtiön toimitusjohtaja Ralph Axelson. Sopimus vahvistaa sen, että erittäin kilpailukykyinen Internet-matkatoimisto voi olla tällä uudella alalla suurtenkin organisaatioiden tärkeä kumppani. Palvelumme ovat täysin riippumattomia lentoyhtiöistä. Lähtökohtana on aina alin hinta, myös mahdollisissa yrityskohtaisissa sopimuksissa. Tämä seikka yhdistettynä vahvaan matkailualan osaamiseemme ja pieniin kustannuksiimme antaa asiakkaille mahdollisuuden järkeistää matkaostoja hyvin paljon sekä kustannusten että ajankäytön osalta.

Seat24 on kasvanut voimakkaasti alusta asti. Kasvuvauhti on ollut noin 45 prosenttia kuukaudessa edellisvuoteen verrattuna. Markkinatutkimusyhtiö Market Watchin tutkimuksesta ilmenee, että yksityishenkilöiden Internetin kautta varaamien matkojen määrä on kasvanut vuodessa 31 prosenttia.

- Elämme kovia aikoja, ja useimmat yritykset ja organisaatiot seuraavat matkojaan ja niiden kustannuksia, jatkaa Ralph Axelson. Säästämismahdollisuuksia on paljon. Seat24 tarjoaa tärkeän lisän perinteiseen matkatoimistotoimintaan. Ratkaisumme on yksinkertainen ja helppokäyttöinen ja vaikuttaa siten nopeasti asiakkaiden matkakuluihin.

Seat24 on Uppsalassa toimiva Internet-matkatoimisto, joka välittää maailman johtavien lentoyhtiöiden lippuja. Seat24-toimiston sivustossa on erittäin helppokäyttöinen hakukone, joka ehdottaa edullisimpia lentovaihtoehtoja. Varaus tehdään suoraan kotisivulla. Sivusto avattiin Ruotsissa kesäkuussa 2000 ja Norjassa kesäkuussa 2001. Tavoitteena on, että yritys on vakiinnuttanut asemansa muualla Pohjoismaissa vuoden 2002 kuluessa. Tämän jälkeen yritys laajenee useisiin Euroopan maihin 2 vuoden kuluessa. Seat24-toimiston taustalla on muun muassa toimitusjohtaja Ralph Axelson, jolla on pitkä kokemus matkailualan eri tehtävistä. Viimeksi hän on vastannut Carlson Wagonlit Travels -liikematkatoimistojen toiminnasta Skandinaviassa. Carlson Wagonlit Travelsin palveluksessa on 440 henkilöä ja sen liikevaihto on 4 miljardia Ruotsin kruunua.

${com.adspeed.publication.component}
Header
Subject
Body
Footer