Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

21.10.2002 Internet-matkatoimisto Seat24 osti EasyT Travelin


Uppsalassa toimiva, nopeasti kasvava Internet-matkatoimisto Seat24 on ostanut kaikki EasyT Travel AB:n osakkeet. Näin Seat24 on luonut vahvan kaupallisen ja teknisen perustan jatkuvalle kasvulle Pohjoismaiden matkailumarkkinoilla.

Seat24 on kasvanut nopeasti heti perustamisestaan lähtien vuoden 2000 puolivälissä. Vuoden 2002 alkupuoliskolla yrityksen liikevaihto oli 41 miljoonaa kruunua, kun se oli 13 miljoonaa kruunua vuoden 2001 alkupuoliskolla. Kasvua oli 215 prosenttia. Ostamalla nyt EasyT Travel AB:n (www.easyt.se), joka on yksi alan tunnetuimmista toimijoista, Seat24 toteuttaa strategiaansa, joka perustuu Internet-matkojen markkinajohtajuuden tavoitteluun Ruotsissa ja muissa Pohjoismaissa. Viime vuosien heilahtelut matkailualalla edellyttävät myös rakenteellista vakauttamista markkinoiden menestyneimpien yritysten toimesta.

- Nyt on sopiva aika toteuttaa rakennehanke, jonka avulla Seat24 saa riittävän perustan Pohjoismaiden markkinajohtajuuden tavoittelua varten, sanoo Seat24-yhtiön toimitusjohtaja ja perustaja Ralph Axelson. EasyT Travel on menestynyt hyvin, ja yhdistettyjen voimavarojemme avulla pystymme tarjoamaan matkustaville asiakkaille parempaa palvelua ja edullisemmat hinnat. Suurta etua on siitä, että yrityksillä on sama tekninen toimintaympäristö. Tämän ansiosta yhdistyminen on teknisesti vaivatonta, mikä hyödyttää sekä meitä että asiakkaitamme.

Molempien yritysten edustajat sanovat uskovansa, että virallisesti 1. marraskuuta 2002 toteutettava yhdistyminen tekee matkatarjonnasta entistäkin mielenkiintoisemman. Seat24-yhtiön tavoitteena on saavuttaa vähintään 120 miljoonan kruunun liikevaihto vuonna 2003.

Seat24 on Uppsalassa toimiva Internet-matkatoimisto, joka välittää maailman johtavien lentoyhtiöiden lippuja. Seat24-toimiston sivustossa on erittäin helppokäyttöinen hakukone, joka ehdottaa edullisimpia lentovaihtoehtoja. Varaus tehdään suoraan kotisivulla. Sivusto avattiin Ruotsissa kesäkuussa 2000, Norjassa kesäkuussa 2001 ja Tanskassa maaliskuussa 2002. Yrityksen tavoitteena on vakiinnuttaa asemansa kaikissa Pohjoismaissa vuoden 2003 alkuun mennessä. Seat24 laajentuu myös useille muille Euroopan markkinoille seuraavien kahden vuoden aikana. Seat24-toimiston taustalla on muun muassa toimitusjohtaja Ralph Axelson, jolla on pitkä kokemus matkailualan eri tehtävistä. Viimeksi hän on vastannut Carlson Wagonlit Travels -liikematkatoimistojen toiminnasta Skandinaviassa.

Header
Subject
Body
Footer