Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

20.10.2003 Seat24 seuraavaksi Saksaan

Internet-matkatoimisto Seat24 jatkaa menestyksekästä laajentumistaan. Yritys on etabloitunut nopeassa tahdissa Norjaan ja Tanskaan. Yritys astuu nyt ensi kertaa Pohjolan ulkopuolelle laajentumalla Saksaan. Saksan markkinoilla Internet-käyttäjien määrä kasvaa joka vuosi luvulla, joka vastaa yli puolta Ruotsin väestöstä.

Seat24 ui vastavirtaan ja laajentuu edelleen voimakkaasti alalla, jota vaikeudet ovat varjostaneet usean vuoden ajan. Lääkkeeksi yritys on kehittänyt asiakkaille tarjottavan helpon ja nopean lipunvarauspalvelun yhdistettynä kustannustehokkaaseen organisaatioon. Yrityksen perustamisesta vuoden 2000 puolivälissä asti sen myynti on kasvanut voimakkaasti joka vuosi. Asiakkaina on sekä suuria että pieniä yrityksiä sekä yksityishenkilöitä, jotka ovat huomanneet, miten helppoa on varata matkansa itse tietokoneella ilman jonotusnumeroita ja puhelimessa jonotusta. Seat24 on saanut konseptilleen loistavan vastaanoton Pohjolassa ja laajentuu nyt myös Saksan markkinoille avaamalla saksankielisen matkatoimistosivuston. Järjestelmässä on tarjolla kaikkien suurimpien lentoyhtiöiden lippuja. Järjestelmä varmistaa, että asiakkaalle tarjotaan varaushetkellä edullisinta matkaa. Pohjoismaiden sivustossa voi varata myös hotellihuoneita ja vuokra-autoja. Tämä mahdollisuus on jatkossa myös saksalaisessa sivustossa.

- Saksa oli meille itsestäänselvä valinta ensimmäiseksi Pohjolan ulkopuoliseksi maaksi, sanoo Seat24-yhtiön toimitusjohtaja ja perustaja Ralph Axelson. Ensi vuonna yli puolella Saksan 80 miljoonasta asukkaasta on käytössään Internet-yhteys. Internetin käyttö on kasvanut Saksassa voimakkaasti, yli puolella Ruotsin koko väestömäärästä joka vuosi. Tämän lisäksi matkat ovat saksalaisten kulutustilastojen kärjessä ja ala kasvaa vuosittain noin 40 prosenttia, joten markkina-alue on hyvin mielenkiintoinen.

Varaamisen nopeuden ja helppouden ansiosta Internet-matkapalvelut ovat edelleen yksi harvoista todella menestyneistä sähköisen kaupankäynnin palveluista. Seat24-yhtiön liikevaihto kasvaa tänä vuonna noin 70 prosentilla ennustettuun 115 miljoonaan kruunuun.

- Syyskuussa kauttamme varasi matkan melkein tarkalleen 10 000 asiakasta, jatkaa Ralph Axelson. Täytämme siis noin 60 Boeing 737 -konetta kuukaudessa. Näkyvissä ei ole mitään merkkejä tämän uuden lentovaraustrendin heikkenemisestä.

Seat24 Travel AB on ruotsalainen Internet-matkatoimisto, joka avasi sivustonsa Ruotsissa kesäkuussa 2000 ja on sen jälkeen laajentunut voimakkaasti. Seat24 välittää lentolippuja, hotellihuoneita ja vuokra-autoja. Seat24-toimiston kotisivulla olevan erittäin helppokäyttöisen hakukoneen avulla asiakas saa nopeasti ehdotuksia varaushetkellä edullisimmista vaihtoehdoista.

Sivusto avattiin Norjassa kesäkuussa 2001 ja Tanskassa maaliskuussa 2002. Seat24 laajentuu myös useille muille mielenkiintoisille eurooppalaismarkkinoille seuraavien kahden vuoden aikana. Marraskuussa 2002 yritys osti Ruotsin ensimmäisen Internet-matkatoimiston EasyT Travel AB:n. Seat24-yhtiön vuoden 2002 liikevaihto oli noin 70 miljoonaa Ruotsin kruunua. Vuoden 2003 liikevaihdoksi on laskettu 115 miljoonaa kruunua hyvän tulossuunnan jatkuessa.

Header
Subject
Body
Footer