Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

12.6.2005 Internet-matkatoimistot myötätuulessa

Matkailuala kasvaa edelleen viidettä kuukautta peräkkäin, kerrotaan TradeDoublerin eurooppalaista e-kauppaa koskevassa kuukausiraportissa. Verkon kautta välitettyjen matkojen määrä on kasvanut vuodessa yli 50 prosentilla.

- Kasvu on tasaista ja vielä suurempaa kuin TradeDoublerin kuukausiraportissa. Kasvua on tarkemmin sanottuna lähes 100 prosenttia vuodesta 2004. Tänä vuonna odotamme 400 miljoonan kruunun myyntiä. Olimme yksi ensimmäisistä pelkästään Internet-matkavarauks

- Suurin osa myynnistä tulee eurooppalaisiin suurkaupunkeihin suuntautuvista matkoista. Joulun aikaan matkustetaan kauemmaksi, esimerkiksi Aasiaan. Yhdysvallat ja Etelä-Amerikka ovat myös olleet pinnalla, koska dollarin kurssi on ollut huono, sanoo Seat24

- Tilastoista ilmenee, että kuluttajat ovat tottuneet varaamaan matkoja Internetin kautta. Luvut vahvistavat sen, että kuluttajatottumukset ovat muuttuneet, sanoo TradeDoublerin Ruotsin johtaja Carl Johan Grandinson.

- Eri alat menestyvät Internetissä eri tavoin eri maissa, mutta matkat myyvät hyvin kaikkialla Euroopassa, sanoo Carl Johan Grandinson.

Kuluttajat alkavat tottua ostamaan Internetistä, joten sekä verkkokauppa yleensä että erityisesti matkojen myynti kasvavat, uskotaan TradeDoubler.

TradeDoubler Trackerin piiriin kuuluu yli 450 000 eurooppalaista kotisivua, ja se tutkii kuukausittain e-kaupan trendejä.

Seat24 Travel AB on yksi Skandinavian suurimmista Internet-matkatoimistoista, ja sen kotisivuilla vierailee kuukausittain noin 250 000 henkilöä. Toimimme Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Saksassa. Kaikkea toimintaa johdetaan Ruotsin Uppsalasta. Vuoden 2005 liikevaihdon odotetaan olevan lähes 450 miljoonaa kruunua, joka sisältää suuren voiton.

Yhteystiedot lisätietoja tai huomautuksia varten:

Marléne Wallberg

Seat24/EasyT Travel AB:n markkinointijohtaja.

Puhelin: 0733-128090

Sähköposti:

marlene.wallberg@seat24.se

Carl Johan Grandinson

TradeDoubler Sweden AB:n Ruotsin johtaja

Puhelin: 08-40 50 810, 0709-950 810

Sähköposti:

cj@tradedoubler.com

${com.adspeed.publication.component}
Header
Subject
Body
Footer