Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

07.11.2006 Puola on Seat24:n seuraava valloitus

Seat24:n tavoitteena on Euroopan johtavan Internet-matkatoimiston asema. Toimisto on etabloitunut 14 Euroopan maahan ja tähyää nyt Itä-Euroopan nopeasti vaurastuviin maihin.

- Puola oli meille itsestäänselvä valinta ensimmäiseksi maaksi kyseiseltä kasvavalta markkina-alueelta, sanoo Seat24 Travel AB:n toimitusjohtaja Ralph Axelson. Puolalaisten käytettävissä olevat tulot kasvavat voimakkaasti, jolloin heillä on myös paremmat mahdollisuudet matkusteluun. Etabloitumalla Puolan markkinoille aikaisessa vaiheessa pyrimme yhdeksi maan suurimmista toimijoista, Ralph Axelson jatkaa.

38 miljoonan asukkaan Puolassa on yli 10 miljoonaa Internet-käyttäjää, ja määrän odotetaan kasvavan voimakkaasti lähivuosina. Puolassa on enemmän Internetin käyttäjiä kuin Ruotsissa, vaikka Internetin käyttö on Ruotsissa suhteellisesti paljon yleisempää. Ruotsissa Internet-käyttäjien osuus on 75 prosenttia maan 9 miljoonasta asukkaasta. Puolassa osuus on 27, 8 prosenttia, kun asukkaita on 38 miljoonaa.

- Internetin käytön nopea yleistyminen ja käytettävissä olevien tulojen kasvu tekevät Puolan markkinoista hyvin mielenkiintoiset Seat24:n kannalta, sanoo Seat24 Travel AB:n toimitusjohtaja Ralph Axelson.

- Puolalaiskuluttajat alkavat suhtautua Internetiin asteittain myönteisemmin myös matkoja varatessaan. Tämä tosiasia sekä helppokäyttöiset ja pelkistetyt palvelumme antavat meille hyvät mahdollisuudet päästä yhdeksi Puolan suurimmista Internet-matkatoimistoista, Ralph Axelson sanoo.

Seat24:n kasvu jatkuu voimakkaana. Liikevaihto nousi 570 miljoonaan Ruotsin kruunuun vuoden 2006 tammi- ja syyskuun välisenä aikana. Kasvua oli 50 prosenttia verrattuna edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon. Kolmannen vuosineljänneksen (heinä-syyskuu) aikana liikevaihto nousi 163 miljoonaan Ruotsin kruunuun. Etabloituminen Puolaan on yksi askel lisää Seat24:n pitkän aikavälin strategiassa hallitusta ja kannattavuuteen perustuvasta laajentumisesta.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä:

Ralph Axelson, Seat24 Travel AB:n toimitusjohtaja

Puhelin: +46 (708) 692 914

Sähköposti:

ralph.axelson@seat24.se

Seat24 Travel AB on yksi Pohjoismaiden suurimmista Internet-matkatoimistoista ja toimii 15 Euroopan maassa. Seat24 lanseerasi sivustonsa ensin Ruotsissa kesäkuussa 2000. Vuonna 2005 Seat24:n liikevaihto oli noin 500 miljoonaa kruunua ja voittoa tuli noin 14 miljoonaa. Vuonna 2006 liikevaihdon odotetaan olevan noin 700 miljoonaa kruunua ja voittojen edelleen tuntuvia. Seat24:n sivustoissa vierailee joka kuukausi noin 650 000 eri käyttäjää.

Header
Subject
Body
Footer