Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

28.12.2001 Seat24 aloittaa yhteistyön Spiesin kanssa.

Internet-matkatoimisto Seat24 aloittaa yhteistyön matkanjärjestäjä Spiesin kanssa tämän kesäesitteen julkaisun yhteydessä. Kun asiakas hakee tavallisia lentolippuja Seat24-toimiston varauspalvelusta, järjestelmä ilmoittaa automaattisesti, onko kohde saatavissa Spiesiltä.

Uppsalassa toimiva Seat24-yhtiö on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen Spiesin kanssa. Sopimuksen perusteella Seat24-toimiston asiakaskyselyt kohdistetaan automaattisesti myös Spiesin tarjontaan. Jos vastaava kohde löytyy Spiesiltä, ohjelma ilmoittaa tästä asiakkaalle, jolloin hintojen ja aikataulujen vertailu on helppoa.

- Yhteistyö Spiesin kanssa täydentää nykyisiä palveluitamme ainutlaatuisella tavalla, sanoo Seat24-yhtiön toimitusjohtaja Ralph Axelson. Jos asiakas esimerkiksi hakee tavallisia lentolippuja Mallorcalle, hän haluaa varmasti tietää, onko samaan kohteeseen charter-lentoja. Spiesin tavallisia matkoja koskeva alimman hinnan takuu sopii hyvin meidän palvelufilosofiaamme, joten voimme suositella Spiesiä asiakkaillemme rauhallisin mielin.

Seat24 on kasvanut voimakkaasti alusta asti. Kasvuvauhti on ollut noin 45 prosenttia kuukaudessa edellisvuoteen verrattuna. Markkinatutkimusyhtiö Market Watchin tutkimuksesta ilmenee, että yksityishenkilöiden Internetin kautta varaamien matkojen määrä on kasvanut vuodessa 31 prosenttia.

- Uusi yhteistyö Seat24-toimiston kanssa vaikuttaa hyvin jännittävältä kehitykseltä ja täydentää perinteisiä myyntikanavia, sanoo Spiesin toimitusjohtaja Christian Clemens. Meillä onkin jo yhteistyötä Seat24-toimiston kanssa Trivselin kautta, jossa se on suurin yksittäinen jälleenmyyjämme. Suhtaudumme hyvin myönteisesti yhteistyön syventämiseen tällä tavoin.

Seat24 on Uppsalassa toimiva Internet-matkatoimisto, joka välittää maailman johtavien lentoyhtiöiden lippuja. Seat24-toimiston sivustossa on erittäin helppokäyttöinen hakukone, joka ehdottaa edullisimpia lentovaihtoehtoja. Varaus tehdään suoraan kotisivulla. Sivusto avattiin Ruotsissa kesäkuussa 2000 ja Norjassa kesäkuussa 2001. Tavoitteena on, että yritys on vakiinnuttanut asemansa muualla Pohjoismaissa vuoden 2002 kuluessa. Tämän jälkeen yritys laajenee useisiin Euroopan maihin 2 vuoden kuluessa. Seat24-toimiston taustalla on muun muassa toimitusjohtaja Ralph Axelson, jolla on pitkä kokemus matkailualan eri tehtävistä. Viimeksi hän on vastannut Carlson Wagonlit Travels -liikematkatoimistojen toiminnasta Skandinaviassa. Carlson Wagonlit Travelsin palveluksessa on 440 henkilöä ja sen liikevaihto on 4 miljardia Ruotsin kruunua.

Header
Subject
Body
Footer