Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

Ralph Axelson on Uppsalan vuoden yrittäjä 2006


Internet-matkatoimisto Seat24:n perustaja Ralph Axelson sijoittui ensimmäiseksi, kun Ernst & Youngin järjestämässä Entrepreneur of the Year -kilpailussa valittiin Uppsalan paras yrittäjä. Kilpailun tarkoituksena on tuoda esiin esikuvia ruotsalaiselle elinkeinoelämälle ja edistää talouskasvua pitkällä aikavälillä. Ralph Axelson edustaa Uppsalaa kansallisessa loppukilpailussa, joka ratkeaa Tukholmassa 27. marraskuussa

Tuomariston perustelut olivat seuraavat:

"Ralph Axelson on luonut asenteensa, ammattitaitonsa ja todella yrittäjähenkisen visionsa avulla kansainvälisen verkkomatkatoimiston, jonka kasvu ja kannattavuus tekevät vaikutuksen."

- Tunnustuksemme on ajankohtaisempi kuin koskaan. Erityisesti yrittäjyys ja uusien työpaikkojen luominen kuuluvat elinkeinoelämän polttavimpiin kysymyksiin. Entrepreneur of the Year -tunnustuspalkinto tuo esille menestyneitä yrittäjiä, jotka edistävät Ruotsin elinkeinoelämää merkittävästi toiminnallaan, sanoo Lennart Nyberg, joka on InkClubin perustaja ja Uppsalan Entrepreneur of the Year -tuomariston puheenjohtaja.

Lennart Nyberg jatkaa:

- Tämän vuoden voittaja on valittu useiden ainutlaatuisten yrittäjien joukosta. On suuri kunnia saada nimittää Ralph Axelson vuoden 2006 yrittäjäksi Uppsalan alueella. Ralph Axelson on vahva ja menestynyt yrittäjä, joka edistää kasvua ja työllisyyttä. Hän toimii esikuvana huomispäivän yrittäjille.

Yhteyshenkilöt:

Anja Peters, Ernst & Young, puh: +46 (18) 194 224, sähköposti:

anja.peters@se.ey.com

Ralph Axelson, Seat24 Travel AB, puh: +46 708 692 914, sähköposti:

vd@seat24.se

Tietoja Entrepreneur of the Year -palkinnosta

Entrepreneur of the Year on yksi Ruotsin ja koko maailman tärkeimmistä tunnustuksista yrittäjille. Kilpailu käydään vuosittain alueellisten nimitysten ja osallistumisten kautta. Yksitoista alueellista voittajaa jatkaa Tukholmassa pidettävään kansalliseen loppukilpailuun. Kansallisessa finaalissa valitaan voittaja, joka edustaa Ruotsia maailmanfinaalissa Monte Carlossa. Voiton vie yrittäjä, jossa henkilöityvät parhaiten seuraavat valintakriteerit: toiminnan kehittäminen, kannattavuus sekä johtajuus ja henkilöstöpolitiikka.
Kilpailu sai alkunsa Yhdysvalloissa vuonna 1986. Ruotsissa palkintoa alettiin jakaa vuonna 1995 nimellä Årets Entreprenör. Vuodesta 2001 alkaen kilpailusta on käytetty nimeä Entrepreneur of the Year, koska on haluttu korostaa ruotsalaisille yrittäjille hyvin tärkeää kansainvälistymistä. Alun jälkeen tunnustuspalkinto on saanut jalansijaa noin 35 maassa.
Ernst & Young järjestää Entrepreneur of the Year -kilpailun vuosittain yrittäjien näkyvyyden lisäämiseksi ja yrittäjyyteen kohdistuvan kiinnostuksen kasvattamiseksi Ruotsissa. Tavoitteena on myös rohkaista tulevaisuuden yrittäjiä.

Lisätietoja Entrepreneur of the Year -palkinnosta on osoitteessa:

www.eoy.nu

Header
Subject
Body
Footer