Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

28.09.2005 Nouseva Internet-matkatoimisto panostaa televisioon

Seat24 on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista Internet-matkatoimistoista. Nyt toimintaa pyritään vauhdittamaan lisää televisiomainoksilla. Viikonloppuna ensiesityksensä saavat kaksi mainosfilmiä on toteutettu yhdessä mainostoimisto Bollplankin kanssa.

- Seat24 ei kilpaile perinteisten matkatoimistojen kanssa. Se on helppo ja pelkistetty lentolippujen, hotellihuoneiden ja vuokra-autojen varauspalvelu. Kohderyhmämme koostuu henkilöistä, jotka ovat tottuneet varaamaan matkansa Internetistä. Tuotteet on mu

Mainosfilmien iskulauseena on "edullisia lentolippuja, kun tiedät, minne haluat matkustaa". Filmit on toteutettu hauskaan ja viihteelliseen tyyliin. Molemmat tarinat perustuvat riitaan avioparin välillä. Miehen matkasuunnitelmat ovat menneet pieleen ja kärsivällinen vaimo sietää hänen epäröintinsä ja temppuilunsa, vaikka on kurkkuaan myöten täynnä. Mainosfilmissä malja on juuri vuotamaisillaan yli.

Yhteystiedot:

Marléne Wallberg

Seat24:n markkinointijohtaja.

Puhelin: 0733-128090

Sähköposti:

marlene.wallberg@seat24.se

Pia Hallman

projektijohtaja, Bollplank.

Puhelin: 0708-830792

Sähköposti:

pia@bollplank.se

Tietoja Seat24-yhtiöstä

Yksi Pohjoismaiden suurimmista Internet-matkatoimistoista.

Toimintaa Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Saksassa.

Vuoden 2004 liikevaihto: 196 miljoonaa kruunua.

Vuoden 2005 arvioitu liikevaihto: 450 miljoonaa kruunua.

15 000 kävijää päivässä.

Tietoja Bollplankista

Uppsalassa toimiva mainostoimisto. Työryhmä: Pia Hallman, projektijohtaja, Jacob Bergström, AD, Joakim Berglund, Copy, Mikael Blomkvist, muotoilija, Anna Ohlsson, tuotantopäällikkö. Muita asiakkaita: Kumlins Måleri, Klövsjöfjäll, Shimano Nordic Cycle, Carelink, Upplandsbanken.

Header
Subject
Body
Footer