Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

01.11.2004 Internet-matkatoimisto Seat24 tulee Suomen markkinoille.

Yhä voimakkaasti kasvava Seat24 toteuttaa nyt edelleen pitkän tähtäimen strategiaansa, joka perustuu hallittuun ja kannattavaan laajentumiseen. Yritys avasi palvelunsa Suomen markkinoilla marraskuussa.

- Kuluttajat ovat nyt valmiimpia varaamaan matkansa Internetin kautta. Lisäksi palvelumme on erittäin helppokäyttöinen, joten toimintamme kasvaa todennäköisesti yhtä nopeasti kuin tähänkin asti, sanoo Seat24 Travel AB:n toimitusjohtaja Ralph Axelson.

Seat24 myy lentomatkoja ja niiden oheispalveluja, kuten hotelli- ja autonvuokrauspalveluja. Pitkän aikavälin visiona on tulla Pohjoismaiden johtavaksi Internet-matkatoimistoksi.

- Jatkossa kehitämme palvelua edelleen siten, että se tuottaa kuluttajille lisäarvoa. Pyrimme toiminnassamme siihen, että palvelusta ei tule liian monimutkaista, Ralph Axelson jatkaa.

Seat24 on tällä hetkellä yksi Pohjolan suurimmista Internet-matkatoimistoista. Tänä vuonna yritys on kasvanut tähän mennessä 65 prosenttia, eikä kasvu näytä lainkaan hidastuvan.

Seat24 Travel AB on ruotsalainen Internet-matkatoimisto, joka avasi sivustonsa Ruotsissa kesäkuussa 2000 ja on sen jälkeen laajentunut voimakkaasti. Seat24 välittää lentolippuja, hotellihuoneita ja vuokra-autoja. Seat24-toimiston kotisivuilla olevan erittäin helppokäyttöisen hakukoneen avulla asiakas saa nopeasti ehdotuksia varaushetkellä edullisimmista vaihtoehdoista.

Sivusto avattiin Norjassa kesäkuussa 2001, Tanskassa maaliskuussa 2002 ja Saksassa lokakuussa 2003. Marraskuussa 2002 yritys osti Ruotsin ensimmäisen Internet-matkatoimiston EasyT Travel AB:n. Seat24 laajentuu jatkossa myös useille muille mielenkiintoisille eurooppalaismarkkinoille. Vuonna 2003 Seat24:n liikevaihto oli hienot 120 miljoonaa kruunua. Vuonna 2004 yrityksen liikevaihdon odotetaan olevan lähes 200 miljoonaa kruunua ja voiton hyvällä tasolla.

Header
Subject
Body
Footer