Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

15.05.2009: Malesia valittiin maailman edullisimmaksi lomakohteeksi

Malesia valittiin maailman edullisimmaksi lomakohteeksi kolmantena vuonna peräkkäin.


Malesia on valittu valuutanvaihtoyritys X-Changen vuosittaisessa lomaindeksissä maailman edullisimmaksi lomakohteeksi kolmantena vuonna peräkkäin. Silti vain yksi kymmenestä Seat24:n asiakkaasta valitsee lomakohteeksi Thaimaan sijaan Malesian, vaikka mailla on paljon yhtäläisyyksiä.

Malesia sijoittui valuutanvaihtoyritys X-Changen vuosittaisessa lomaindeksissä ykköseksi edullisimpana lomakohteena kolmantena vuonna peräkkäin. Lomaindeksi on toistuvasti toteutettava tutkimus noin 50 maan todellisesta hintatasosta. Tutkimuksessa otetaan huomioon valuuttakurssien suhteiden lisäksi eri maiden hintatasot tavallisten lomien yhteydessä. Tarkoituksena on selvittää, missä ruotsalaismatkustajat saavat eniten vastinetta rahoilleen.

Lomalle Malesiaan Thaimaan asemesta
Thaimaa on yksi ruotsalaisten suosituimmista lomakohteista. Kovin moni ei kuitenkaan matkusta naapurimaa Malesiaan, vaikka mailla on paljon yhtäläisyyksiä. Seat24:n tänä vuonna tähän mennessä lomansa varanneista asiakkaista 10 kertaa useampi valitsee Thaimaan Malesian asemesta. Mailla on paljon yhtäläisyyksiä. Ne ovat suunnilleen samalla etäisyydellä Ruotsissa, ilmasto on sama, rannat yhtä upeita ja ruoka samanlaista. 

Selitys maiden kovin erilaiselle suosiolle lomakohteina voi kiteytyä yhteen sanaan: Ajoitus.

- Thaimaa esiteltiin pohjoismaisille matkailijoille eksoottisena kaukomatkakohteena jo 1990-luvun puolivälissä. Kohderyhmä oli valmis kokeilemaan uutta, jännittävää matkakohdetta, ja Thaimaa alkoi menestyä lomailumaana. Malesia ei ole vielä ehtinyt panostaa matkailuun samassa mittakaavassa, kertoo eTRAVELin markkinointijohtaja Marléne Wallberg.

Malesia on edullisempi lomakohde kuin Thaimaa, joka on vasta yhdeksännellä sijalla lomaindeksissä.  Malesian pääkaupungin Kuala Lumpurin hotelleissa on lisäksi maailman paras hinta-laatusuhde. 
- Matka Malesiaan voi olla erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat matkustaa hieman edullisemmin, mutta lomailla kuitenkin erittäin suositulla alueella. Tarjoamme juuri nyt edullisia kampanjamatkoja Kuala Lumpuriin syyskuuhun asti.  Malaysia Airlines -yhtiön hinnat alkavat 4 270 kruunusta, kertoo Marléne Wallberg.


Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä:
Marléne Wallberg, markkinointijohtaja, eTRAVELi
Puhelin: 0733-12 80 90
Sähköposti: marlene.wallberg@etraveli.com

Tietoja Seat24-matkatoimistosta
Seat24 on ruotsalainen, vuonna 2000 perustettu yritys, joka on kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden johtavista Internet-matkatoimistoista. Päivittäin noin 1 000 lentolippua myyvä yritys tekee yhteistyötä noin 650 lentoyhtiön kanssa ympäri maailman ja välittää matkoja lähes 1 500 eri kohteeseen. Seat24 toimii tällä hetkellä Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Saksassa. Seat24 kuuluu eTRAVELi-matkailukonserniin. Konsernin liikevaihto oli 3,1 miljardia kruunua vuonna 2008. Pääkonttori sijaitsee Uppsalassa. Lisätietoja on seuraavassa osoitteessa: www.seat24.se

Header
Subject
Body
Footer