Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

25 parasta lentohintaa

Alicante

Alicante

Alicante on alue ja keskuspaikka kaakkois-Espanjassa. Tässä suositussa charter-kohteessa on paljon auringonpaistetta turistisesongin aikana sekä upea meri. Sitä osaa Espanjaa, jossa Alicante sijaitsee, kutsutaan usein Costa Blancaksi eli valkoiseksi rannikoksi.

Alicante on tyypillinen Välimeren kohde, koska se sijaitsee vuoriston ja meren välissä. Pitkien hiekkarantojen suuntaisesti kulkee rantakatu, joka kuhisee elämää ja liikettä sekä päivällä että illalla. Alicante on eläväinen kaupunki, jossa on paljon yökerhoja, kahviloita ja ravintoloita. Kaikenikäisille ja kaiken tyyppisille ihmisille löytyy paikkoja. Jos matkalta haluaa jotakin muuta kuin iltaelämää, Alicantessa järjestetään vuoden ympäri näyttelyitä ja festivaaleja Espanjan kulttuurielämän eri teemoista.

Valkoisia rantoja ja mustia kallioita

Alicanteen matkustavat ovat erittäin todennäköisesti kuulleet puhuttavan pysyvästi hyvästä säästä, lämpimästä merestä ja pehmeistä hiekkarannoista. Alicante ei tuota pettymystä. Rannoilla on pitkiä hiekkaosuuksia, mutta myös kallioita. Rannoilla järjestetään kaikenlaista mereen liittyvää toimintaa. Siellä voi harrastaa esimerkiksi vesihiihtoa, surffausta ja paljon muuta. Pitemmistä meriretkistä kiinnostuneille järjestetään yleensä päivittäin ryhmäretkiä Alicantesta käsin.

Header
Subject
Body
Footer