Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

25 parasta lentohintaa

Bangkok

Bangkok

Thaimaa ja varsinkin Bangkok on suomalaisten keskuudessa suosittu matkakohde. Jotkut matkustavat Bangkokin kautta jonnekin muualle maan sisällä, kun taas toiset sukeltavat intensiivisen ja hektisen Bangkokin sykkeeseen.

Jos aiot jäädä Bangkokiin, tarjolla on kokonainen mahdollisuuksien maailma. Bangkokin keskustassa moderni suurkaupunki yhdistyy toreihin, luksushotellit boheemeihin matkustajakoteihin ja liikemiehet reppumatkaajiin. Tämän vuoksi Bangkok on eksoottinen kohde, jossa on runsaasti vaihtoehtoja.

Viidakkoretkelle päiväksi

Heti kaupungin ulkopuolelta alkaa maaseutu ja viidakko. Voit lähteä sinne opastetulle kierrokselle tai retkeillä omin päin. Voit myös osallistua merellä maailmanluokan sukellusretkille kirkkaassa vedessä ja tutustua runsaaseen eläimistöön. Useista paikoista voi vuokrata varusteita ja veneitä. Jos olet oppaan mukana, sukellus kuitenkin onnistuu varmemmin ja pääset turvallisesti takaisin.

Shoppailua Bangkokissa

Jos matkustat Bangkokiin, kannattaa ostaa räätälin ompelemia vaatteita, kuten pukuja, paitoja ja leninkejä. Bangkokissa saa mittojen mukaan valmistetun ja eliniän kestävän puvun samaan hintaan kuin tavallisen kaupasta ostetun puvun Suomessa. Räätälit tietävät turistien tekevän ostoksia lomalla, joten toimitusajat ovat vain viikosta kahteen

Header
Subject
Body
Footer