Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

25 parasta lentohintaa

Belgrad

Belgrade

Vielä joitakin vuosia sitten Belgrad oli oikea helmi matkakohteiden joukossa. Ajat kuitenkin muuttuivat, ja Belgrad joutui sodan keskelle. Belgrad oli aiemmin Jugoslavian pääkaupunki, mutta nyt se on itsenäisen Serbian pääkaupunki. Kaupunki on rakennettu sodan jälkeen uudelleen eurooppalaiseksi suurkaupungiksi, jossa on hyvät hotellit ja viestintämahdollisuudet.

Kaupunki Tonavan rannalla

Kaupungin läpi virtaava Tonava antaa Belgradille luonnetta ja mahdollistaa kaupungin näkemisen uudesta näkökulmasta joella liikennöiviltä lautoilta käsin. Belgradin historia ulottuu yli 7 000 vuoden päähän, mikä tekee siitä yhden Euroopan vanhimmista kaupungeista. Belgradin museoiden tarjonta on siksi harvinaislaatuisen suurta ja vaikuttavaa.

Ruokaa ja hauskanpitoa Belgradissa

Kulttuuri on korkeassa kurssissa Belgradissa, joka on Serbia-Montenegron kulttuurielämän keskus. Kaupunki onkin täynnä teattereita ja konserttisaleja. Belgradissa on myös paljon sekä kotimaisia että kansainvälisiä ravintoloita. Belgradin boheemeissa Skadarlija-kortteleissa on ravintolakeskus. Siellä tarjotaan pääasiassa serbialaisia ruokia, ja useimmissa ravintoloissa soitetaan perinteisesti elävää musiikkia.

Serbia on laillistanut rahapelit, joten Belgradissa käydessä kannattaa vierailla jossakin kaupungin kasinoista, jotka ovat osa aktiivista yöelämää.

Header
Subject
Body
Footer