Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

25 parasta lentohintaa

San Francisco

San Francisco

San Francisco on kaupunki, joka esiintyy sekä runoissa että lauluissa, ja syystäkin. Jos matkustat kaupunkiin maateitse, kuljet todennäköisesti Golden Gate -sillan yli. Se tunnetaan tunnusmerkkinä kaupungille, joka on itsessäänkin vaikuttava näky ja pysähtymisen arvoinen kohde. Kun kuljet sillan yli, näet serpentiinikaduista ja samansuuntaisista kaduista muodostuvan kaupungin. Saapuessasi San Franciscoon näet sillalta myös huonomaineisen Alcatrazin vankilan, joka on nykyään yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä.

Suuren osan San Franciscon viehätyksestä muodostaa sen sijainti meren äärellä, joka antaa leimansa sekä ruokaan että ilmastoon. Toisin kuin monessa muussa osassa Kaliforniaa, San Franciscossa ei ole jatkuvasti läkähdyttävän kuuma. Illat ovat viileitä ja päivät miellyttävän lämpimiä, mikä mahdollistaa meressä uimisen. Ruoka on kokemus sinänsä, ja se kannattaa nauttia San Franciscon aallonmurtajien varrella. Pier 39, Fisherman's Worf, on legendaarinen ravintola, jossa voi nauttia useimpia Tyynenmeren antimia. Reseptit poikkeavat usein eurooppalaisista. Juustogratinoidut osterit ovat vain yksi monista tarjolla olevista herkuista.

Aasialaisen kulttuurin läsnäolo on San Franciscossa käsin kosketeltavaa ja arvokas lisä kaupungin ilmapiiriin. San Franciscon kiinalaiskorttelit ovat mahtava kokemus sekä ravintoloiden osalta että ulkonäöltään. Monet amerikkalaiset päättävät lomailla San Franciscossa. Käymällä paikan päällä saat tietää, miksi.

Header
Subject
Body
Footer