Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

25 parasta lentohintaa

Lontoo

Lontoo

Roomalaisten perustama Lontoo on yksi Euroopan suurimmista pääkaupungeista. Kaupungin valtavaan kasvuun on vaikuttanut sen edullinen sijainti Thames-joen varrella. Siellä asuu nyt yli 12 miljoonaa ihmistä esikaupungit mukaan lukien.

Nähtävyydet

Matka Lontooseen on varmasti tapahtumarikas ja tarjoaa jokaiselle jotakin. Sopiva paikka saada hyvä yleiskuva kaupungista on London Eye, maailman suurin maailmanpyörä. Sitten oletkin valmis tutustumaan Lontoon laajaan tarjontaan ja tapahtumiin. Täällä sijaitsee lukuisia tunnettuja nähtävyyksiä kuten Buckingham Palace, Tower of London ja Madam Tussaud's. Täältä löydät suurimmat tavaratalot, viehättävimmät myymälät ja isot markkinat, kuten Portobello Road, jossa voit tehdä todellisia löytöjä. Ota selvää myös Lontoon laajasta kulttuuritarjonnasta lukuisine musikaaleineen, oopperoineen ja teatteriesityksineen. Tai lähde opastetulle kierrokselle esimerkiksi Viiltäjä-Jackin jalanjäljille.

Englantilainen keittiö

Gastronomiasta kiinnostuneelle on matka Lontooseen täysosuma. Täältä löydät perinteisen englantilaisen keittiön lisäksi vaikutteita eri puolilta Eurooppaa, Kiinaa, Intiaa ja Japania. Voit myös nauttia perinteisistä englantilaisista pubeista.

Matka Lontooseen

Varaa Seat24-sivustosta matkasi Lontooseen. Me tarjoamme sinulle lentoliput, hotellin ja vuokra-auton edulliseen hintaan.

Header
Subject
Body
Footer