Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

25 parasta lentohintaa

Hampuri

Hampuri

Hampuri on yksi Euroopan suurimmista kaupungeista, sekä loistoa että hulvatonta hauskanpitoa tarjoava miljoonakaupunki.

Hampuri on uskomattoman kaunis kaupunki. Itämeri aukeaa Pohjoisessa ja Alster-järvi sijaitsee keskellä Hampuria. Vesi hajauttaa ja pehmentää kaupunkikuvaa muodostaen luonnonkauniin suurkaupungin, jossa on paljon viheralueita. Hampuri poikkeaa eteläisestä ja itäisestä Saksasta monessa suhteessa. Ajoittain Hampurin mentaliteettiin on vaikuttanut ruotsalaisuus. Kaupunkia kutsutaankin muualla Saksassa toisinaan Etelä-Ruotsiksi.

Reeperbahn on yksi alueista, joista monet tuntevat Hampurin. Sitä voisi sanoa Hampurin omaksi Moulin Rougeksi. Hyvä lähtöpiste Hampurissa ensimmäistä kertaa vierailevalle on kuitenkin keskusasema Hauptbahnhof. Sieltä saa turistitietoja Hampurista, ja asemalta on helppo matkata muualle kaupunkiin.

Saksassa on jonkin verran edullisempi hintataso kuin Suomessa, joten kannattaa ehkä shoppailla Hampurin monissa liikkeissä, joita löytyy joka lähtöön ylellisyystavaroista second handiin. Voit myös ostaa paikallisia tuotteita käydessäsi jossakin Hampurin monista panimoista.

Hampuriin on lyhyt matka, joten se sopii hyvin viikonloppumatkailuun. Suo itsellesi rentouttava viikonloppu Euroopassa, mutta silti lähellä.

Header
Subject
Body
Footer