Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

25 parasta lentohintaa

Johannesburg

Johannesburg

Johannesburg on yksi Afrikan suurimmista ja moderneimmista kaupungeista. Kaupungissa on kansainvälisten suurkaupunkien tavoin tarjolla huveja, shoppailumahdollisuuksia ja miellyttävät lomailupuitteet. Johannesburgista tekee ainutlaatuisen sen sijainti keskellä Etelä-Afrikkaa.

Safarille Johannesburgista käsin

Etelä-Afrikka on pääsääntöisesti melko kuiva maa, jota peittävät savannit. Itärannikolla on joitakin subtrooppisia sademetsiä, mutta ne ovat kaukana Johannesburgista. Jos haluat seikkailemaan kaupungin ulkopuolelle, voit osallistua esimerkiksi aidoille safareille. Etelä-Afrikassa on rikas eläimistö. Jos haluat nähdä Afrikasta puolen, johon muuten pääsee tutustumaan vain luontodokumenteissa, se on vain lyhyen matkan päässä Johannesburgista. Matkatoimistot järjestävät säännöllisesti eri pituisia ja tasoisia safareita päiväretkistä telttailuun. Usein safarin voi varata jo ennen matkalle lähtöä.

Matkaile itsenäisesti

Jos haluat retkeillä itseksesi Johannesburgissa ja sitä ympäröivällä seudulla, siihen on hyvät mahdollisuudet. Tieverkko on hyväkuntoinen, ja sekä autonvuokraus että polttoaine ovat edullisia. Johannesburg on moderni ja turisteille sopiva kaupunki. Hotellit ja ravintolat ovat korkeatasoisia. Asukkailla on usein pääsy uima-altaalle, golfkentälle ja muiden mukavuuksien ja huvien pariin.

Header
Subject
Body
Footer