Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

25 parasta lentohintaa

Manchester

Manchester

Manchester tunnetaan ehkä parhaiten jalkapallojoukkueestaan Manchester Unitedista eli Man U:sta. On kuitenkin onneksi myös muita syitä matkustaa tähän viehättävään englantilaiskaupunkiin.

Manchesterin arkkitehtuuri koostuu tyylikkäistä tiilijulkisivuista, jotka muistuttavat kaupungin alkuperästä tekstiiliteollisuuden tyyssijana. Monet tuntevat varmasti hyvin erikoislaatuisen manchester-kankaan, jota käytetään muun muassa housujen ja jakkujen valmistukseen.

Manchester on osoittautunut vuosien varrella hyväksi musiikin kasvualustaksi. The Smiths, New Order, Oasis ja The Stone Roses ovat vain pieni otos jännittävästä musiikista, jota Manchester on tuottanut. Manchesterissa ja jossakin paikallisessa musiikkipaikassa vieraillessaan voi hyvinkin sattua kuulemaan kaupungin seuraavaa uutta tähteä.

Jos haluat nähdä aitoa Englantia, Manchester on hyvä lähtöpiste. Kaupunki on niin brittiläinen kuin voi olla. Pubeja on joka korttelissa vähintään yksi. Haluat tietysti myös kokeilla aitoa englantilaiskeittiötä, johon kuuluvat pihvi ja munuaispiiras, fish and chips sekä muut perinteiset ja edelleen suositut ruokalajit.

Manchester on vaihteleva ja eläväinen kaupunki. Yksikään päivä ei ole samanlainen kuin edellinen, jos matkustat Manchesteriin. Sieltä löytyy korkea- ja populäärikulttuuria, ylellisiä liikkeitä ja boheemeja kauppoja. Kaikkialla näkyy piristävä sekoitus, joka antaa Manchesterille luonnetta ja saa palaamaan sinne takaisin.

Header
Subject
Body
Footer