Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

25 parasta lentohintaa

Malaga

Malaga

Malaga on Espanjan itärannikolla sijaitsevan Costa del solin pääkaupunki. Matkakohde sopii niille, jotka haluavat yhdistää aurinkoloman upean keittiön antimiin. Alun perin Malaga tunnettiin ehkä parhaiten Pablo Picasson syntymäkaupunkina, mikä on leimaa-antavaa kaupungin kulttuuritarjonnalle.

Malaga on suuri alue ja useat kohteet sopivat erityisesti pohjoismaalaisten lomailuun.

Mitä Malagassa voi tehdä?

Malaga hyödyntää taidehistoriaansa. Siksi siellä voi pistäytyä hyvässä taidenäyttelyssä lähes milloin tahansa vuoden mittaan. Monet luulevat tuntevansa Picasson tyylin, mutta käsittävät vasta Malagassa käydessään, miten uskomattoman tuottelias ja monipuolinen taiteilija Picasso oli. Näyttelyissä on esillä kaikkea keramiikasta veistoksiin ja maalauksiin. Ne ovat yllättäviä ja sisältävät paljon esineitä, joita ei voi nähdä monessa muussa paikassa.

Aurinko ja meri ovat kuitenkin tietysti Malagan suurin vetonaula ja viehätys. Rannat ulottuvat koko alueelle katketen välillä merelle työntyviin vuoriin. Voit valita itse, millaiselle rannalle haluat. Malagan suositummilla rannoilla on hyvä valikoima bistroja ja aurinkotuoleja, mutta lähistöllä on myös hiljaisempia ja alkukantaisempia rantoja.

Espanjalainen keittiö on jännittävää ja vaihtelevaa, eikä Malaga ole mikään poikkeus. Ruokiin käytetään eniten kalaa ja äyriäisiä, mutta myös kania ja kanaa syödään paljon luonteenomaisissa ja maukkaissa ruokalajeissa. Malaga ja aurinkorannikko ovat kaikille sopiva matkakohde.

Header
Subject
Body
Footer