Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

25 parasta lentohintaa

Miami

Miami

Miami on muusta USA:sta poikkeava kaupunki. Miamilla on oma erityinen kulttuurinsa, koska se sijaitsee lähellä latinalaista Amerikkaa ja koska siellä asuu paljon latinalaisamerikkalaisia. Puertoricolainen ja kuubalainen kulttuuri ja muut latinalaisamerikkalaiset kulttuurit kukoistavat Miamissa ja tuovat kaupunkiin ylenpalttisen huvitarjonnan ja jännittäviä ruokaelämyksiä.

Miamin huvielämä

Yöt heräävät Miamissa eloon. Yökerhoja on kaduilla vieri vieressä, ja rannoilla näkee öisin musiikkiesityksiä ja spontaania tanssia. Vuoden ympäri järjestetään musiikkifestivaaleja, jotka nostavat Miamin tunnelmaa entisestään. Festivaaleihin sisältyy myös taidetta ja tanssia, jotka muodostavat festivaalin joskus kokonaankin. Miamin kulttuurissa tärkeimmässä asemassa on latinalaisamerikkalaisuus, joka näkyy sekä ruoassa, musiikissa että tanssissa.

Miami päiväsaikaan

Kaupungin sijainti meren äärellä houkuttelee päivisin rantaelämään nauttimaan auringosta, uimisesta, tarjoilusta ja liikkeistä, joita on pitkin rantakatuja. Rantaelämä on maailmankuulua ja houkuttelee Miamiin lomanviettoon myös tuhansia amerikkalaisia.

Kun väsyt aurinkoon ja mereen, voit pistäytyä jossakin monista urheilutapahtumista, joilla Miami voi leveillä. Ehkä tunnetuin urheilujoukkue on jalkapalloseura Miami Dolphins, joka on kaupungin ylpeydenaihe. Kaupungissa on rajattomat ostosmahdollisuudet, ja liikkeet keskittyvät Miamin keskeisimpiin kortteleihin. Aurinkoa, juhlintaa ja shoppailua - Miami on portti latinalaiseen Amerikkaan.

Header
Subject
Body
Footer