Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

25 parasta lentohintaa

Chicago

Chicago

Chicago on ehkä yksi maailman tunnetuimmista miljoonakaupungeista ja klassinen matkakohde Yhdysvaltain kävijöille. Kaupungissa on tarjolla valtavasti kansainväliset mitat täyttäviä huvituksia.

Lake Michigan sijaitsee pitkin Chicagon itäpuolta. Järvellä muodostuvan tuulen voimakkuus on leimaa-antavaa kaupungille, ja Chicagoa kutsutaankin tuuliseksi kaupungiksi.

Yhdysvalloissa on paljon kaikenlaista nähtävää, ja Chicagosta yleensä löytää haluamansa. Ravintolavalikoima tekee vaikutuksen. Ravintolat ovat yleensä tyypillisen amerikkalaisia, mutta useimmat kulttuurit ovat jossakin määrin edustettuina. Tarjolla on sekä loistokkainta ylellisyyttä että yksinkertaisempia perusamerikkalaisia ravintoloita.

Shoppailulle ei ole Chicagossa mitään rajoja. Kaikkea mahdollista ja mahdotonta löytyy. Erikoistuneita pieniä viinikauppoja alennusmyynteineen, kansainvälisten muotitalojen vaatteita, näkkileipää, hopeaa ja paljon, paljon muuta. Kaupallista vetovoimaa voi olla vaikea vastustaa, ja rajaton tarjonta saattaa saada lankeamaan senkin, joka haluaisi vain katsella.

On vaikuttava kokemus vaellella ympäriinsä Chicagon kaltaisissa suurkaupungeissa. Huimaavan korkeat pilvenpiirtäjät vuorottelevat matalampien tiilitalojen kanssa ja tuntuvat ulottuvan taivaisiin. Näin suuressa kaupungissa on myös tekemistä vuorokauden ympäri: musiikkiklubeja, elokuvia, urheilutapahtumia Chicago Bullsin ja Chicago Bearsin kanssa, festivaaleja ja pyhäpäivän viettoa. Lista on loputon.

Chicagossa käyminen on kuin vierailu aivan omassa maassa, jossa mahdollisuuksia on rajattomasti.

Header
Subject
Body
Footer