Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

25 parasta lentohintaa

Dublin

Dublin

Irlantia kutsutaan usein vihreäksi saareksi, jota ei välttämättä huomaa Dublinissa vieraillessa. Vihreä se kuitenkin on! Kansallisväri leimaa koko Dublinia. Kaupungissa tunnutaan juhlivan päivittäin paitsi irlantilaisuutta, myös sitä, että ollaan juuri Dublinissa.

Dublinin kulttuurielämä on uskomattoman runsasta. Kansankulttuuriin pääsee mukaan jo astumalla pubin ovesta sisään. Siellä iloiset seurueet vaalivat musiikkia ja juomakulttuuria soittajien säestyksellä. Irlantilainen lauluperinne on vahvaa Dublinissa, vaikka useimmat muistavatkin vain kertosäkeet.

Jos väsyy pubeihin, Dublinissa on loputtomasti muutakin tekemistä. Jotkut maailmanhistorian tunnetuimmista kirjailijoista ovat kotoisin Dublinista, mikä käy ilmi lähes joka paikassa. Voit vierailla esimerkiksi Yeatsin, Joycen, Wilden, Behanin ja monen muun kirjailijan kodissa. Meneillään on myös jatkuvasti näyttelyitä ja luentoja kiinnostuneille, joita on Dublinissa paljon!

Jos sinulla on tilaisuus, kannattaa osallistua tanssiesityksiin, joissa pääteemana on Riverdancen perustana oleva kansantanssi. Niissä näkee uskomattomia taidonnäytteitä ja kehon hallintaa.

Kun olet tutustunut kaupungin tarjontaan, voit retkeillä Dublinin ympäristössä. Pian pääset pikkuteille, jotka johtavat kumpuilevan maaseudun läpi hiljalleen merelle, jolla on useimmiten voimakas merenkäynti. Dublinilla on monta puolta, näe niin monta kuin pystyt!

Header
Subject
Body
Footer