Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

25 parasta lentohintaa

Istanbul

Istanbul

Istanbul pohjautuu muinaiseen Bysanttiin, joka on yksi kehittyneimmistä nykyisen kulttuurimme taustakulttuureista. Kaupungissa tuntee eksoottisen historian läsnäolon kulkiessaan Istanbulin kortteleissa, jotka ovat kuin suoraan Tuhannen ja yhden yön tarinoista.

Istanbulin kaupungissa on tarjolla runsaasti eksoottisia huveja ja ruokia, hyvät shoppailumahdollisuudet ja upeat nähtävyydet. Mikään ei ole kovin kaukana. Missä tahansa Istanbulissa asuukin, seikkailu odottaa heti oven ulkopuolella markkinatiskeineen. Lukuisat myyjät kaupittelevat ja esittelevät tuotteitaan, joissa on upeita käsitöitä ja myös arvottomampia tavaroita. Kokemisen arvoista joka tapauksessa.

Kun on kuljeskellut ympäriinsä koko päivän ja harrastanut tinkimistä, voi olla miellyttävää käydä jossakin Istanbulin monista kylpylöistä.

Ruokaa Istanbulissa

Kebabit ovat tuttuja Suomessakin, mutta Istanbulin kebabit ovat aivan omaa luokkaansa. Ensinnäkin kebabista on Istanbulissa yhtä monta muunnelmaa kuin kattaustakin. Lisäksi raaka-aineet ovat niin tuoreita, että kebabia syö lomallaan mielellään vaikka joka päivä. Istanbulin ravintolamaailmalla on kuitenkin muutakin tarjottavaa. Koska maa on islamilainen, ruokalistalla ei ole sianlihaa, mutta sitäkin enemmän lammasta. Maustekumina on tavallinen lisä ruokalajeissa, kuten myös monet jännittävät ja usein tuliset mausteyhdistelmät.

Header
Subject
Body
Footer