Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

25 parasta lentohintaa

Tukholma

Tukholma

Tukholma on Ruotsin pääkaupunki ja monien mielestä maan ainoa suurkaupunki. Tästä huolimatta monet ruotsalaiset eivät koskaan ole käyneet Tukholmassa. Puhutaan Cityn eri kaupunginosista ja ihastellaan monenlaisia kauppoja sekä viihdetarjontaa. Valitettavasti tämä voi helposti masentaa ja epäilyttää: tässäkö kaikki?

Tukholmassa on toki paljon muutakin ja lisää tulee vuosi vuodelta. Tukholmassa kävely on kenties paras tapa tutustua niihin pieniin asioihin, jotka tuottavat henkilökohtaisen mieltymyksen Tukholmaan. Pienet katuravintolat, pittoreskit kuppilat tai erikoisliikkeet. Joskus Tukholma vaikuttaa olevan täynnä pieniä gallerioita ja taidekäsityöpajoja, joissa tapaa Ruotsin parhaita käsityöläisiä.

Myös Tukholman tunnetumpi puoli voi tarjota enemmän kuin uskotkaan, kun olet paikalla oikeaan aikaan! Matkailukauden aikana Tukholma on väärällään ihmisiä. Matkusta kaupunkiin ennemmin keväällä tai syksyllä ja löydä upeat terassit, jotka ovat avoinna Djurgårdenissa, Mariatorgetilla, Hagaparken-puistossa ja monissa muissa Tukholman elävissä kaupunginosissa.

Tukholman keskustan tuntevalle on saaristo hyvä kohde. Lautta lähtee Tukholmasta ja puolesta kahteen tuntia kestävillä matkoilla pääset sellaisille saarille kuin Fjäderholm, joissa on ravintoloita ja savustamoita. Voit valita, haluatko vain matkustaa päivän aikana vai jatkatko veneyhteydellä ja oleskelet matkustajakodeissa, joita löytyy useista saariston saarista.

Tukholma on suuri ja monipuolinen, seuraa vuodenaikojen mukaan muuttuvaa tarjontaa.

Header
Subject
Body
Footer