Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

25 parasta lentohintaa

Lyon

Lyon

Lyon sijaitsee Ranskan kaakkoisosassa. Lyonin miljoonakaupunki on Ranskan toiseksi suurin kaupunki Pariisin jälkeen. Lyonissa on paljon houkutuksia vierailijoille, ranskalaiset pitävät itse ehkä eniten sen keittiöstä. Lyonilla on myös omassa maassaan parempi maine kuin Pariisilla, jonka turistit luulevat olevan paras ravintolakaupunki.

Valitettavasti Lyon on todella moderni kaupunki, jossa on paljon betonia ja raskas liikenne. Tämä voi pelottaa pois kävijöitä, jotka ovat tottuneet Välimereen tai Pariisin taiteilijakortteleihin.

Lomalle Lyoniin

Lyon kuuluu Ranskan keskeisiin alueisiin, joten siellä järjestetään paljon tapahtumia. Lyonin-matkalla voi käydä katsomassa muun muassa tennisturnauksia ja Europa-cupeja.

Lyon ravintolat

Jos päätät matkustaa Lyoniin, kannattaa ehdottomasti käydä jossakin monista kansainvälisen tason ravintoloista. Lyonin ympäristössä on eniten Guide Rouge -oppaassa mainittuja paikkoja maailmassa. Listan kärjessä on kolmen tähden ravintola Paul Bocuse, joka sai tähtensä vuonna 1965. Hyvää ei saa halvalla, ja tässä tapauksessa sanonta pätee. Lyonissa on kuitenkin hyvää ruokaa kaikissa hintaluokissa. Kun hakeudut korttelikohtaisiin brasserie-paikkoihin, et voi erehtyä. Myös hintataso on niissä huomattavasti edullisempi.

Header
Subject
Body
Footer