Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

25 parasta lentohintaa

Milano

Milano

Muotimetropoli Milanon asukkaat pitävät itseään enemmän pohjois-eurooppalaisina kuin italialaisina. Siitä huolimatta kaupunki tarjoaa monia meidän hyvin italialaisina pitämiä asioita. Kaupunkiin mahtuu ravintoloita, kahviloita, jäätelöbaareja ja vauhdikasta yöelämää.

Ostokset

Milano on muodin mekka. Täällä pidetään lukuisia muotinäytöksiä ja luonnollisesti myös kaikilla itseään kunnioittavilla muotitaloilla on oma myymälänsä täällä. Milano onkin yksi maailman ylellisimmistä ja arvostetuimmista ostoskaupungeista. Kaupungissa on rikas kulttuurielämä lukuisine museoineen ja teattereineen. Kuuluisimpia näistä on La Scala -ooppera ja sen museo.

Nähtävyydet

Vaikka Milano onkin tullut kuuluisaksi pikemminkin elämäntyylinsä kuin nähtävyyksiensä vuoksi, on siellä kuitenkin useita helmiä löydettävänä. Vaikuttavin nähtävyys on goottilainen tuomiokirkko Duomo monine torneineen ja patsaineen. Kattoterassilta on upeat näkymät kaupungin yli ja pohjoisen dramaattisille alpeille. Milanon linnan puolustusmekanismit on suunnitellut itse Leonardo da Vinci, jonka kuuluisaa maalausta "Pyhä Ehtoollinen" voit myös tutkia kaupungissa.

Matkoja Milanoon

Varaa Milanon-matkasi Seat24-sivustosta. Tarjoamme lentolippuja, hotelleja ja vuokra-autoja erittäin edulliseen hintaan.

Header
Subject
Body
Footer