Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

25 parasta lentohintaa

Venetsia

Venetsia

Venetsia on tarunhohtoinen kaupunki: romanttinen, huumaavan kaunis kaupunki, jolla on myös verinen historiansa. Casanovan ja Marco Polon kaltaiset merkkihenkilöt ovat asuneet kaupungissa, ja romanttisen loman valinnassa Venetsia ajaa monesti Pariisin ohi.

Eri vuodenajat antavat Venetsiasta erilaisen kuvan. Yhtenä maailman suurimmista turistikohteista voi Venetsiassa kuumien kesäkuukausien aikana olla hieman piinallista käydä keskisillä nähtävyyksillä, kuten Markuksen aukiolla. Venetsiassa on kuitenkin muutakin!

Kävely kuuden kaupunginosan läpi vie sinut tämän upean kaupungin läpi, jossa kanaaleja ylittävät sillat ovat toinen toistaan kauniimpia. Vähemmän tunnetuissa kaupunginosissa löydät myös intiimit kahvilat ja ravintolat. Näistä saat loistavaa italialaista ruokaa ja koet aidon ilmapiirin.

Kaupungin suhteellisen rajallisesta alueesta huolimatta kävely voi kestää odotettua pitempään. Silloin tällöin törmää umpikujaan, joista vain kanaalit jatkuvat. Kävely Venetsiassa ei koskaan ole tylsä. Kulttuuriaarteita on esillä sekä vanhoissa taloissa että taidemuseoissa, joissa taidehistorian suuruudet ovat nähtävillä.

Tutustuminen Venetsiaan kuuluu yleissivistykseen eikä kokemusta taatusti kadu.

Header
Subject
Body
Footer