Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

25 parasta lentohintaa

Tallinna

Tallinna

Matka Tallinnaan on kuin matka vanhaan Ruotsiin. Tallinnan vanha kaupunki muistuttaa Tukholman Gamla stan -kaupunginosaa tai Ystadia entisöityine ja ehostettuine julkisivuineen. Kiemurtelevia ja viehättäviä pikkukatuja reunustavat taidekäsityökaupat, ravintolat ja kahvilat, joissa kaikissa on edulliset hinnat.

Tallinnasta on muutamassa vuodessa tullut kansainvälinen kaupunki, jolla on tarjota ravintola- ja hotelliketjuja, tavarataloja ja hyvää palvelua. Muista eurooppalaisista kaupungeista sen erottaa erityisen hyvin motivoitunut palvelu, johon törmää kaupoissa ja ravintoloissa kaikkialla Tallinnassa. Tallinna on päättänyt saada turisteja ja tulla moderniksi eurooppalaiseksi kaupungiksi.

Tallinnan lähialueet tarjoavat ihanteellisen kohteen lyhyille viikonloppumatkoille. Lento Tallinnaan kestää vajaan tunnin ja keskustaan pääsee nopeasti. Halvat hinnat houkuttelevat lisäksi viikonloppumatkaajia, koska Tallinnaan voi matkustaa spontaanisti ilman suurempaa matkakassaa. Asut ja syöt edullisesti ja kuljet ympäristössä, jonka muodostavat pienet pastellisävyiset talot, nupukivikadut ja runsaat viheralueet. Täydellinen miljöö romanttista viikonloppua varten.

Viro oli pitkään osa Neuvostoliittoa, mikä näkyy 1900-luvun loppupuolella rakennetuista taloista. Symmetriset betonitalot kurottuvat korkeuksiin luoden voimakkaan kontrastin Tallinnan vanhaan kaupunkiin verrattuna. Samalla ne ovat mielenkiintoinen piirre ja muistuttavat lähimenneisyydestä.

Header
Subject
Body
Footer