Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

25 parasta lentohintaa

Praha

Praha

Praha, tuhansien tornien kaupunki, on yksi Euroopan kauneimmista pääkaupungeista. Sen keskiaikainen keskusta on täynnä kiemurtelevia pikkukatuja, mahtavia kirkkoja ja vaikuttavaa arkkitehtuuria.

Kulttuuri

Praha selvisi toisesta maailmansodasta lähes vahingoittumattomana, minkä ansiosta voimme nykyisinkin ihailla hyvin säilyneitä nähtävyyksiä. Eräs tunnetuimmista on Prahan linna, joka on Euroopan suurin ja peräisin 1000-luvulta. Linna koostuu useasta eri rakennuksesta ja rakennustyylistä. Se sijaitsee upealla paikalla kaupungin yläpuolella. Linnan juurelta avautuu joen ylittävä Kaarlen silta. Kauniisti koristeltu silta rakennettiin jo 1300-luvulla. Sitä pidemmälle Ruotsin armeija ei päässyt yrittäessään valloittaa kaupungin vuonna 1648.

Huvit

Prahassa voit nauttia valtavasta määrästä kahviloita, ravintoloita, oluttupia ja paljosta muustakin. Osallistu myös kaupungin vilkkaaseen yöelämään!

Sesonki

Prahaan voi matkustaa vuoden ympäri, mutta suosituimmat matkustusajankohdat ovat joulu, pääsiäinen ja toukokuu. Heinä- ja elokuu ovat tsekkien lomakuukausia. Tällöin tarjoutuu mahdollisuus majoittua opiskelija-asuntoloissa, jotka ovat avoinna matkailijoille. Seat24-sivuston kautta voit varata sekä lentoliput, hotellihuoneen että vuokra-auton matkaasi varten.

Matka Prahaan

Varaa Seat24-sivustosta matkasi Prahaan. Me tarjoamme sinulle lentoliput, hotellin ja vuokra-auton edulliseen hintaan.

Header
Subject
Body
Footer