Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

25 parasta lentohintaa

Barcelona

Barcelona

Elämää sykkivä Barcelona on yksi Espanjan suurimmista kaupungeista ja Katalonian alueen pääkaupunki. Kaupunki löi itsensä läpi turistikohteena, kun siellä järjestettiin olympialaiset vuonna 1992. Nyt Barcelona on yksi Euroopan suosituimmista matkakohteista.

Kulttuuri ja nähtävyydet

Barcelona on täynnä vaikuttavaa ja kaunista arkkitehtuuria. Suurin osa rakennuksista on kuuluisan Antoni Gaudín käsialaa. Ehkä kaikkein tunnetuin rakennus on keskeneräinen katedraali La Sagrada Família, joka on rönsyilevine osineen kaupungin tunnusmerkki. Barcelonan lukuisissa museoissa on näytteillä runsaita taidekokoelmia, esimerkiksi Pablo Picasson töitä. Lisäksi kaupunki on oikea paratiisi shoppailuintoiselle, ja valittavana on valtava määrä ravintoloita ja kahviloita. Vilkas yöelämä on myös saanut paljon huomiota. Täällä ovat kaikki suurimmat, suosituimmat ja trendikkäimmät yökerhot.

Sesongit

Barcelonassa kannattaa käydä syksyllä tai keväällä, jolloin lämpötila on miellyttävin. Kesällä voi olla erittäin kuumaa, mutta silloin on myös paras aika auringonotolle ja uimiselle. Barcelona on nimittäin yksi harvoista eurooppalaiskaupungeista, joissa rannat ovat vain muutaman minuutin päässä keskustasta. Rantakohteita on lisäksi vieri vieressä sekä kaupungin pohjois- että eteläpuolella.

Matkoja Barcelonaan

Varaa Barcelonan-matkasi Seat24-sivustosta. Tarjoamme lentolippuja, hotelleja ja vuokra-autoja erittäin edulliseen hintaan.

Header
Subject
Body
Footer