Lennä viikonlopuksi Eurooppaan

Parhaat lentohinnat

25 parasta lentohintaa

München

Munchen

München muodostaa Baijerin ytimen ja sijaitsee kumpuilevien, lumen peittävien vuorten välissä. Kaupunki tunnetaan ehkä parhaiten jalkapalloseurastaan Bayern Münchenistä sekä erilaisista, usein tummemmista olutlaaduista. Jokavuotisen Oktoberfestin innokkaimmat osanottajat ovat yleensä Münchenissä ja sen ympäristössä.

Miksi matkustaisin Müncheniin?

Miksi matkustaisin Müncheniin? Saksalaisella suurkaupungilla on oma erityisleimansa, joka poikkeaa esimerkiksi Berliinistä. Münchenin kaupunkikuva on toisenlainen, kuten myös tunnelma. Siinä missä Berliini on kansainvälinen suurkaupunki, München tuntuu selkeämmin saksalaiselta kaupungilta. Sen sijainti Alppien lähellä näkyy sekä keittiössä että ulkoasussa.

Ruokakulttuuria Münchenissä

Münchenissä voi syödä sekä hyvin että paljon. Oluthalleja, niin kutsuttuja Biergarteneita, on kaikkialla kaupunkeja. Niissä istutaan pitkän pöydän ääressä juomassa olutta kahden litran tuopeista ja syömässä yksinkertaista ruokaa tai omia eväitä.

Münchenissä on runsaasti ravintoloita. München sijaitsee lähellä Italiaa, ja sen huomaa erityisesti isänmaallisuudesta, joka liittyy paikalliseen keittiöön. Lihatuotteet ovat listan kärjessä, ja niistä erityisesti Weisswurst, joka on eräänlaista makkaraa. Münchenissä on kuitenkin suuri tarjonta eri alueiden makkaroista, kinkusta, leivästä ja paljosta muusta.

Ruokapaikat ovat avoinna vuoden ympäri. Kesällä pitkät pöydät katetaan sisäpihoille ja katujen varsille. München on elämää sykkivä kaupunki, jossa tunnelma on korkealla. Ihastut nopeasti sen railakkaaseen ilmapiiriin ja tulet mielelläsi uudelleen.

Header
Subject
Body
Footer